RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Hans Petter Moland „Šaltas kraujas“ (2019, trukmė 1:40)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. vasario 8 d. - 20:30
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1875 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Atšiauriame Amerikos miestelyje gyvenantis Nelsonas Koksmanas (aktorius Liam Neeson) visada buvo doras pilietis. Nesivėlė į įtartinas veiklas, mokėjo mokesčius, vedė mylimą moterį, susilaukė sūnaus ir iki šiol vairuoja sniego valytuvą. Užtat smurtinė jo sūnaus mirtis yra kaip perkūnas iš giedro dangaus. Ėmęs ieškoti atsakymų, Nelsonas sužino, kad tai – narkotikais besiverčiančios nusikaltėlių grupuotės darbas.

Iš pradžių Nelsonas pašalina vieną nusikaltėlį. Tada antrą. Trečią. Na, ir dar porą. Kol galų gale susierzinęs grupuotės vadeiva pats atkeliauja aiškintis, kas žudo jo vyrus. Vienas prieš keliolika galvažudžių, Nelsonas neturėtų nė menkiausio šanso. Bet vyras turi du didžiulius privalumus. Pirmas – gimtąjį miestelį jis pažįsta kaip savo penkis pirštus. Antras – Nelsonas vairuoja sniego valytuvą.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
Hans Petter Moland „Šaltas kraujas“ (2019, trukmė 1:40)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai