RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Clint Eastwood „Kurjeris“ (2018, trukmė 1:40)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. sausio 24 d. - 17:30
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1890 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Earlo Stouno gyvenime – ne pats geriausias laikotarpis. Seniai išsiskyręs su žmona, vienišas vyriškis negali pasigirti ir itin gerais santykiais su dukra bei anūke. Lyg to būtų maža, Earlą užklumpa ir finansinės bėdos: bankrutuoja verslas.

Kad pataisytų padėtį, Earlas imasi netikėtai gauto pasiūlymo užsidirbti tiesiog vairuojant - nuvežant mažus krovinius iš taško A į tašką B. Vyrui sutikus, po kurio laiko paaiškėja, kad jo darbdaviai - Meksikos narkotikų kartelis, ir galiausiai vyras įkliūna policijai su 3 milijonų dolerių vertės kokaino siunta. Tai, kas atrodė lyg gyvenimo šansas, pasirodė esanti didžiausia jo padaryta klaida.

Clint’as Eastwood‘as yra vienas labiausiai gerbiamų Holivudo kūrėjų, kuris, nepaisant garbaus amžiaus, ir toliau išlaiko stulbinamą produktyvumą. „Kurjeris“ yra 37-asis C. Eastwood‘o režisuotas pilnametražis filmas, iš kurių net 16 pastatyta šiame tūkstantmetyje. „Kurjeris“ taip pat yra pirmasis filmas nuo 2008-ųjųGran Torino“, kuriame režisierius atliko ir pagrindinį vaidmenį. 
Clint Eastwood „Kurjeris“ (2018, trukmė 1:40)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai