RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

M. Night Shyamalan „Stiklas“ (2019, trukmė 2:00)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. sausio 23 d. - 20:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1892 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Po įvykių filme „Skilimas“, istorijos tęsinyje, trileryje „Stiklas“, Deividas persekioja Kevino antgamtinę būtybę Žvėrį, kol šešėliuose tūnantis Praisas tampa dirigentu, slepiančiu paslaptis kritiškai svarbias abiem vyrams.

Iš filmo „Nepalaužiamasis“ grįžta aktorius Briusas Vilis, kaip Deividas Danas, taip pat Samuelio L. Džeksono įkūnytas paslaptingasis vienišius ir genijus Elaidža Praisas, dar žinomas Pono Stiklo vardu.

Iš filmo „Skilimas“ prisijungia aktorius Jamesas McAvoy, atkartodamas savo Kevino Vendelio Krambo vaidmenį, kartu su savyje slepiamomis daugybe skirtingų asmenybių, bei aktorė Anya Taylor-Joy vaidinanti Keisę, vienintelę belaisvę išgyvenusią susitikimą su Žvėrimi.

Prie pagrindinių filmo žvaigždžių taip pat prisijungia filme „Nepalaužiamasis“ vaidinę Spencer Treat Clark ir Charlayne Woodard, kurie vaidina Dano sūnų ir Praiso motiną, bei „Auksinio gaublio“ laimėtoja Sarah Paulson („Amerikietiška siaubo istorija“) daktarės Elės vaidmenyje.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
M. Night Shyamalan „Stiklas“ (2019, trukmė 2:00)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai