RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Sąmoningo kvėpavimo vakaras

Kultūrinių tradicijų studija „Anykščių vaivorykštė“
Kultūrinių tradicijų studija „Anykščių vaivorykštė“ ▶
Vilniaus g. 22, P/C „Norfa", II a. LT-29145, Anykščiai
2019 m. sausio 21 d. - 18:00
Kaina 8 €
Renginys vyko prieš 1921 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Sąmoningas kvėpavimas arba rebefingas (angl. rebirthing – atgimimas) arba giluminis cirkuliarinis kvėpavimas – amerikietiška pranajogos forma. Tai puikus įrankis padedantis suvaldyti stresą, išsivaduoti iš gilių emocinių blokų, pasiektį aukštesnių atsipalaidavimo būsenų. Jis prieinamas visiems, be specialaus pasiruošimo, nereikalaujantis ilgalaikės praktikos. Didžioji dalis apsilankiusių, jau po pirmosios sesijos pajaučia, kad tai tikrai veikia!

Daugelio Rytų šalių mokyklų vaikai pirmiausia yra mokomi taisyklingo kvėpavimo. Paradoksalu, bet vakaruose apie jį žinome labai mažai. Mūsų galvos prikemšamos įvairios informacijos, kuri dažnai nepanaudojama nė karto per visą gyvenimą. Tuo tarpu tai, kas tikrai svarbu kiekvieną minutę yra tiesiog mums po nosimis.

Sesijas veda Titas Obelenis – sertifikuotas rebefingo instruktorius, M. Driuko mokinys, saviugdos bei sveikos gyvensenos praktikas.

KADA: Sausio 21 d. 18:00 val.
SESIJOS TRUKMĖ: ± 2 val.

Kaina: 8 eurai.

SVARBU! Atsinešti pasitiesti jogos kilimėlį ar miegmaišį (arba kažką panašaus) ir dekutį apsikloti. Prieš sesiją bent 2 valandas nevalgykite ir valandą nevartokite skysčių.

Registracija asmenine žinute: 8 613 53682.

Vietų kiekis ribotas, tad būtina registracija.
Sąmoningo kvėpavimo vakaras
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai