RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Projekto „Gyvenimo ratas“ pristatymas

Naujų vėjų bendruomenė / Tipis „Gyvenimo ratas“
Naujų vėjų bendruomenė / Tipis „Gyvenimo ratas“ ▶
Parko g., Anykščiai
2018 m. gruodžio 1 d. - 12:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 1967 d.
   
Nuotraukų: 18
TipisRenginio akimirkaDaržas
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gruodžio 1 d. 12 val. Anykščių naujų vėjų bendruomenė rengia pristatomąjį įgyvendinto projekto „Gyvenimo ratas“ renginį - popietę Anykščių miesto parke. Jo metu bus pristatomi atlikti darbai bei dalijamasi ateities vizijomis. Neformalioje aplinkoje, tipyje, degant ugnelei atėjusieji bus vaišinami arbata ir karštos sriubos lėkšte.

Projektas „Gyvenimo ratas“ - vienas iš aštuonių prekybos tinklo Maxima inicijuotos programos „Mes - bendruomenė“ laimėtojų. Prie įgyvendinimo taip pat prisidėjo ir Anykščių rajono savivaldybė.

Projekto įgyvendinimo metu miesto parke buvo įrengtos pakeltos lysvės, kuriose sodinamos senosios lietuvių augalų veislės, suresta palapinė - tipis, kaip miesto bendruomenės susibūrimo vieta, įrengtas refleksoterapinis sveikatingumo takas ir pastatyti suolai. Čia jau vyko pirmosios edukacijos, tokios, kaip vilnos vėlimas ir šiaudinių sodų rišimas, taip pat ateityje ruošiamasi surengti dar ne vieną įdomią edukaciją Anykščių miesto žmonėms.
Projekto „Gyvenimo ratas“ pristatymas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai