RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Lars von Trier „Namas, kurį pastatė Džekas“ (2018, trukme 2:33)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2018 m. gruodžio 1 d. - 17:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1973 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Didysis provokatorius režisierius Lars von Trier šokiravo Kanų kino festivalio auditoriją šiurpinančia psichologine siaubo drama „Namas, kurį pastatė Džekas“. Po daugiau nei šešerių metų į šį festivalį sugrįžęs režisierius įtraukia į intelektualaus serijinio žudiko pasaulį, kurį įkūnija aktorius Matt Dillon.

Filmo veiksmas nukelia žiūrovą į 8-9 dešimtmečio Vašingtoną, kuriame Džekas vykdo kraupias žmogžudystės, o jas atlieka vidinis jo demonas Verge (akt. Bruno Ganz). Žudikas jau filmo pradžioje susiduria su ne pačia maloniausia moterimi, kurią nuostabiai suvaidina Uma Thurman, ir ši pradeda jį įtarinėti esant serijiniu žudiku. Ji, žinoma, neklysta. Tačiau Džekas pasiruošęs atsakyti – jo vidinis demonas viską laiko savo rankose.

Filmo režisierius persona non grata paskelbtas „Auksinės palmės šakelės“ laimėtojas Lars von Trier atskleidžia dvylika metų psichozės, tamsos ir kruvinų mirčių.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
Lars von Trier „Namas, kurį pastatė Džekas“ (2018, trukme 2:33)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai