RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kad dūšioj šilta būtų

Arklio muziejus
Arklio muziejus ▶
Niūronių k., LT-29175 Anykščių r.
2018 m. lapkričio 17 d. - 14:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 1986 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
.. kai vakarai vis ilgyn ir tamsyn eina, kai laukuos ir daržuos jau darbai baigti, smagu būna susirinkt į gražų būrį prie šiltos krosnies, pasikalbėti, pasigodoti. Kaip senais laikais vienoj gryčioj pasibūti, rankoms smulkaus darbo duoti, kad kaimynė patartų, kaip teisingai kojinei kulną išmegzti, kaip abrūsui gražų kraštą nunerti. Kol dar ne Adventas, tai ir padainuot ne griekas, muzikontą pakibint, pašposyt, kad rudeninis nuobodulys nepapjautų.

Kviečiam visus norinčius šį šeštadienį lapkričio 17 d. 14 val. į Niūronių kaimą, Arklio muziejaus Legų gryčion, jaunus ir pagyvenusius, šeimas su vaikučiais! Pasilinksminsim, padraugausim, duonos su medum ir arbatos paragausim! Kad norit, atsivežkit savo keptų pyragų, draugus pavaišinsit, receptais pasidalinsit. Mezgėjos, siuvinėtojos, nėrėjos, griebkit siūlus, adatas, virbalus ir vašelius, dainuodamos dar ir savo gražius rankdarbius visiems pademonstruosite. Vaikams taip pat darbelio linksmo duosim! Pažadam, kad nenuobodžiausim! Pabūkim kartu gražioj bendrystėj, kad ruduo nepriveiktų, kad liūdesys nepaimtų!
Kad dūšioj šilta būtų
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai