RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Pilietiškumo mokykla (2018)

Anykščių rajono savivaldybės administracija
Anykščių rajono savivaldybės administracija ▶
J.Biliūno g. 23, LT-29111 Anykščiai
2018 m. lapkričio 16 d. - 09:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 1959 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Esi pilietiškas, žingeidus ir aktyvus žmogus? Tau rūpi miesto ir visos Lietuvos ateitis? Turi naujų idėjų, o gal pasiūlymų kaip išspręsti Anykščiams aktualias problemas? Tuomet „Pilietiškumo mokykla 2018Anykščiuose laukia Tavęs!

Jau 12 metus iš eilės vykstančio projekto dalyviai vienai dienai galės įsijausti į savivaldybės tarybos nario vaidmenį, mero rinkimus, dirbant komitetuose spręsti miesto problemas, svarstyti klausimus, siūlyti naujas idėjas, o svarbiausia - prisidėti prie rezoliucijos sudarymo, kurią renginio pabaigoje visi kartu įteiksime Anykščių rajono merui!

Kviečiame aktyviai dalyvauti visus 9-12 klasių moksleivius!

Užpildyk registracijos anketą čia:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVllwtR9_hddVtP61sD7Liz64kAR47B9_i-gItpPLZGQWrQA/viewform?fbclid=IwAR0xEhCak7c2RtdPUMXygMkQJFBzv-BcdWO9yM2o25MrdIo_9zV2kWEYYvg

Iki susitikimo jau lapkričio 16 d.! Moksleiviams, penktadienį praleidusiems pamokas, bus išduodamas pateisinimo pažymėjimas.
Pilietiškumo mokykla (2018)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai