RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

David Gordon Green „Helovinas“ (2018, trukmė 1:40)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2018 m. spalio 31 d. - 20:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1976 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Prieš keturis dešimtmečius Helovino naktį Laurie Strode pavyko išgyventi, tačiau iš psichiatrijos klinikos pabėgęs maniakas sugrįžo. Šįsyk kaukėtas žudikas nusiteikęs pabaigti pradėtą darbą ir Laurie gyvenime padėti ilgai lauktą tašką…

1978-aisiais pasirodęs pirmasis serijos „Helovinas“ filmas iškart tapo kultiniu. Praėjus keturiems dešimtmečiams, režisierius David Gordon Green į kino ekranus sugrąžino ne tik siaubo žanro klasika laikomą istoriją, tačiau ir vaidinti joje prikalbino pirmajame filme matytus aktorius.

Heloviną“ prodiusavo ir muziką jai kūrė pats John Carpenter, karjeros pradžioje dirbęs ties pirmąja juostos dalimi ir sukūręs legendinį garso takelį, išgarsinusį kompozitorių visame pasaulyje.

Helovino“ kūrėjai tikina, jog tai – paskutinė dešimt filmų skaičiuojančios franšizės dalis, o ištikimiausi gerbėjai viliasi, jog spalio 26-ąją istorija taip lengvai nepasibaigs.

Amžiaus cenzas: N-18. Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
David Gordon Green „Helovinas“ (2018, trukmė 1:40)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai