RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Vakaro Meditacija

Anykščių miestas / rajonas
Anykščių miestas / rajonas ▶
Anykščiai, Utenos apskritis, Lietuva
2018 m. rugpjūčio 23 d. - 19:30
Kaina nuo 6 €
Renginys vyko prieš 2066 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
„Jūs tiesiog esate, ir tai yra grynas malonumas. Iš kur tas malonumas ateina, jeigu jūs nieko nedarote? Jis ateina iš niekur arba ateina iš visur. Jis neturi priežasties, kadangi egzistencija yra gimusi iš džiaugsmo.“ - Ošo.

Meditacija padeda mums atitrūkti nuo kasdienių rūpesčių, nusiraminti bei atrasti erdvę, kurioje slepiasi gražiausi mūsų vidiniai turtai. Meditacija tai ne religija ir ne sekta, tai - jūs patys, kas esate savo gelmėje. Tyloje mes atrandame ramybę, iš tylos ateina atsakymai į rūpimus klausimus, tyloje gimsta idėjos. Problemos neatrodo tokios didelės ir neišsprendžiamos, visa būtis tampa paprastesnė, kupina atsipalaidavimo.

Apie meditacijos naudą jau žino daugelis, tik ne toks dažnas skiria laiko šiai praktikai. Ypač nuo to atitolina vis nerimstantis protas. Galbūt Vakaro meditacijų užsiėmimai Jums bus puikus stimulas prisiliesti prie meditacijos įvairių technikų pagalba.

Užsiėmimų metu kalbėsime apie tai, kas yra meditacija, saviugda, atsipalaidavimas. Praktikos bus skirtingos: vienose taikysime aktyvias, judrias technikas, kitose ramias. Kelionė į meditaciją gali būti labai spalvinga ir įvairi, kiekvienam kitokia.

Šiuose užsiėmimuose bus taikomos labai skirtingos meditacinės praktikos: čakrų, atleidimo, laimės, vidinės šypsenos meditacijos bei aktyvios Ošo meditacijos.

Į praktiką neštis nieko nereikia, dėvėkite patogią aprangą.
Po užsiėmimo lauks šilta arbata ir jaukūs pokalbiai :)

Investicija į save 6 eurai vienas kartas (20 eurų - keturi kartai).
Turintiems jogos abonementus papildomai mokėti nereikia.
(Nesusirinkus grupei, pamoka gali būti atidėta).

Užsiėmimai vyksta Gegužės g. 26, II a.
Norint dalyvauti būtina registracija asmenine žinute Joga Anykščiuose „Savi Namai“ arba tel. 861150606.
Vakaro Meditacija
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai