RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Christopher McQuarrie „Neįmanoma misija: atpildo diena“ (2018, trukmė: 2:27)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2018 m. rugpjūčio 17 d. - 20:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 2071 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Neįmanoma misija: atpildo diena

Mission: Impossible - Fallout

Žanras: Veiksmo, nuotykių
Trukmė: 2:27
Režisierius: Christopher McQuarrie
Aktoriai: Tom Cruise, Henry Cavill
Amžiaus cenzas: N-13

Filmo „Neįmanoma misija: atpildo diena“ įvykių centre atsiduria nepailstantis slaptasis agentas Itanas Hantas (akt. Tom Cruise). Vykdant paskutinę misiją, nukrypęs nuo užduoties ir gelbėti savo komandą ėmęsis vyras suvokia patarlės „gerais noras pragaras grįstas“ prasmę. Neįvykdžius misijos šiandien pasauliui gresia katastrofa - visiškas žmonijos sunaikinimas.

Itanui ryžusis ištaisyti padarytą klaidą ir pabaigti pradėtą darbą, CŽV ima abejoti slaptojo agento lojalumu ir laiko jį nusikaltėliu. Dabar, kai vyrą medžioja ne tik samdomi žudikai, tačiau ir buvę kolegos, Itanui nelieka nieko kito kaip veikti savarankiškai ir stoti į kovą su visu pasauliu. Tačiau ar agentas, praėjusį sykį leidęs sau suklysti, pasirodys esąs pajėgiu užbėgti už akių globalinei katastrofai?

Neįmanoma misija: atpildo diena“ - šeštoji kultinės, 1996-aisiais pirmąsyk kinuose parodytos veiksmo filmų serijos dalis. Filmo režisieriaus vairą šįsyk perėmė Christopher McQuarrie, filmų „Džekas Ryčeris“ ir „Neįmanoma misija: slaptoji tauta“ kūrėjas. Rugpjūčio 17-ą kinus pasieksiančiam filme draugiją aktoriui Tomui Cruise kino ekrane palaikys Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg ir Alec Baldwin.
Christopher McQuarrie „Neįmanoma misija: atpildo diena“ (2018, trukmė: 2:27)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai