RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Anykščių miesto šventė (2018) - „Anykščių glėbyje“ - Teatralizuotas koncertas „The Beatles Show“

Anykščių miesto parkas
Anykščių miesto parkas ▶
Parko g., Anykščiai
2018 m. liepos 20 d. - 21:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2070 d.
   
Nuotraukų: 25
Koncerto akimirkaKoncerto akimirkaPublika
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Į Anykščius su trenksmu atskuba įvairiausias šalies scenas bei arenas užkariavęs teatralizuotas koncertas „The Beatles show“, kurio „genas“ užkrėtė žymius Lietuvos atlikėjus, muzikantus, režisierius. Jie nesistengė kopijuoti visame pasaulyje atliekamų legendinių dainų, į kiekvieną jų įnešė savo charizmą ir pateikia savo autentišku balsu. Pateikia taip, kad „The Beatles“ išdainuotos tiesos rastų atgarsį anykštėnų ir miesto svečių širdyje bei kojose.

Kadaise „The Beatles“ atvertė naują muzikinės epochos puslapį ir tapo naujos kultūros pranašai. 1960 m. Liverpulyje susibūrusi muzikantų ketveriukė: Johnas Lennonas, Paulas McCartney, George Harrisonas ir Ringo Starras užkūrė tikrą „bitlomaniją“. Gerbėjai mėgdžiojo ir tebemėgdžioja jų šukuosenas, aprangą, o jie patys žavėjo ir šokiravo. Pavyzdžiui, 1966 m. J. Lennonui pareiškus, kad „Bitlai“ yra „kietesni“ už Jėzų Kristų, kai kuriose JAV vietose pasipiktinę tikintieji degino muzikantų albumus laužuose.

The Beatles Show“ – teatralizuotas koncertas, kuriame skamba kultinės „The Beatles“ dainos. Išgirsite pačius ryškiausius ketveriukės himnus meilei ir taikai, tokius kaip „Help“, „All you need is love“, „I want to hold your hand“, „Lady Madonna“ ir kitus. Koncerte skambės ir kiek netikėti grupės kūriniai.

DIRIGENTAS – Tomas AMBROZAITIS.

Atlikėjai: Jeronimas MILIUS, Beata IGNATAVIČIŪTĖ, Martyna KERPYTĖ, Rokas SPALINSKAS, Kęstutis NEVULIS, Virginijus PUPŠYS, Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro orkestras, Choro pritariančiojo vokalo grupė, Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto šokėjai.

Organizatorių informacija
Anykščių miesto šventė (2018) - „Anykščių glėbyje“ - Teatralizuotas koncertas „The Beatles Show“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai