RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Fernando León de Aranoa - „Iš meilės Pablui“ (2017, trukmė: 1:40)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2018 m. liepos 4 d. - 19:40
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 2095 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Iš meilės Pablui

Loving Pablo

Žanras: biografinė drama
Trukmė: 1:40
Režisierius: Fernando León de Aranoa
Aktoriai: Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard, Julieth Restrepo
Amžiaus cenzas: N-16

Kai žymiausia Kolumbijos žurnalistė Virginija Vallejo (akt. Penélope Cruz) yra pakviečiama į garsiausio pasaulyje narkotikų barono Pablo Eskobaro (akt. Javier Bardem) vakarėlį, suviliota jo charizmos, Virginija užmezga aistringą meilės romaną su Eskobaru, nepaisant to, kad jis yra vedęs ir šeimą turintis vyras.

Pablo Eskobarui stengiantis pagerinti sostinės gyventojų gyvenimą ir pradėjus siekti politinės karjeros, žurnalistė pagaliau ima suvokti tikrąją Eskobaro galią valdant narkotikų imperiją ir jos platinamus milžiniškus narkotikų kiekius.

Galiausiai nusikalstamas verslas ir pati Virginija patraukia narkotikų kontrolės agentūros agento Shepardo (akt. Peter Sarsgaard) dėmesį, kuris ieško būdų sustabdyti Eskobaro smurtą ir terorą, sudraskiusius visą šalį.

Režisieriaus Fernando León de Aranoa biografinė drama yra paremta 2008 metais išleistais ir bestseleriu tapusiais žurnalistės Virginia Vallejo memuarais „Mylėti Pablą, nekęsti Eskobaro“, kuriuose ji ne tik apibūdina savo romantiškus santykius su P. Eskobaru, bet ir atskleidžia jo sąsajas su kelių skirtingų šalių prezidentais, Karibų diktatoriais ir aukštus postus užimančiais politikais.
Fernando León de Aranoa - „Iš meilės Pablui“ (2017, trukmė: 1:40)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai