RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Anykščių vasaros blusturgis

Vyskupo Antano Baranausko paminklas
Vyskupo Antano Baranausko paminklas ▶
A. Baranausko skveras, Anykščiai
2018 m. liepos 1 d. - 09:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2123 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kad Žemė - mūsų namai - būtų dar nuostabesnė vieta gyventi reikia, kad pasistengtų kiekvienas. Mažais žingsneliais, mažais darbeliais galime visi kartu ją puoselėti ir mylėti. Vasaros blusturgis, įkvėptas motulės Gamtos ir Zero Waste (jokio švaistymo) gyvenimo būdo, kviečia jus perversti spintas, stalčius, senus nenaudojamus tėvų, senelių daiktus ir juos perduoti kitiems. Perverskim ne tik spintas, palėpes, bet pasirauskime ir savo galvoje. Žemė yra žmogaus namai numeris 1!

Šiame vasaros blusturgyje labiausiai lauksime sendaikčių, senų, kokybiškų įrankių, indų, baldų, nenešiojamų rūbų- visko kas jau YRA ir dar gali BŪTI.

Anykščių vasaros blusturgis - pats geriausias metas susitvarkyti, atsinaujinti, pabendrauti ir pasidžiaugti vasara ir bendryste! Nepamiršk paskatinti savo artimo ir jo pasiimti į vasaros blusturgį.

Blusturgis vyks liepos 1 d. (sekmadienį) nuo 9 iki 13 val., Vyskupo skvere.

Visi norintys prekiauti / keistis kviečiami registruotis el. paštu: anyksciublusturgis@gmail.com arba skambinti numeriu 862510801.

Blusturgio metu bus galimybė renginį paremti savanoriškai - finansiškai, o neparduoti, nepakeisti daiktai galės būti paaukoti.
Anykščių vasaros blusturgis
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai