RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Festivalis visai šeimai „Nuotykiai tęsiaisi!“

Dainuvos slėnis
Dainuvos slėnis ▶
Vilniaus g., Anykščiai
2018 m. birželio 9 d. - 11:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2148 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Birželio 9 d., šeštadienį, Anykščiuose esančiame nuostabiame Dainuvos slėnyje, vyks literatūros, meno, sporto ir kitų vasaros išdaigų šventė visai šeimai „Nuotykiai tęsiaisi!“ Tai nemokamas, visiems prieinamas renginys, išsiskirsiantis veiklų ir vedėjų gausa, kviesiantis įvairaus amžiaus vaikus, jaunimą bei jų tėvelius, senelius ir kitus prijaučiančius visą dieną praleisti įspūdingame gamtos kampelyje dalyvaujant fantazijos įkvėptuose užsiėmimuose ir susitikimuose.

Visa festivalio teritorija bus padalinta į skirtas veiklų erdves, kuriuose lankytojų lauks vis kitokie nuotykiai. Didžiosios scenos erdvėje - cirko artistų ir teatro trupių pasirodymai, pokalbiai su rašyojais, jaunimo kultūros atstovais. Dirbtuvių erdvėje - kūrybiniai užsiėmimai su garsiais šių dienų iliustratoriais. Pasakojimų ervėje - kvapą gniaužiančios istorijos ir kūrybinės dirbtuvės su profesionaliais pasakotojais. Skaitykloje po dangumi - ne tik daug knygų įvairaus amžiaus ir skonio skaitytojams, bet ir galimybė dalyvauti edukacinėse programose bei kūrybinėse dirbtuvėse. Sporto erdvėje - magiškos kvidičo rungynės, atkeliavusios tiesiai iš Hario Poterio knygos puslapių. Išdaigų erdvėje - na, čia viską pasako pavadinimas - įvairios išdaigos ir pramogos: didelių burbulų pūtimas, paišymas ant veido, žaidimas milžiniškais šachmatais, konkursai, kurių metu galima laimėti įvairių puikių literatūrinių prizų, netikėti susidūrimai su klounais ir net pačiu... Jonu Basanavičium. O dar veiks meno instaliacijų dirbtuvės, bus pristatoma jaunųjų vietos rašytojų kūryba, galėsite apsilankyti mokytojų-stebukladarių palapinėje.

Pasirūpinsime ir festivalio lankytojų alkiu bei troškuliu. Maisto vigvamus ir vagonėlius festivalyje įkurs kulinarinės Anykščių garsenybės - Mandri Puodai ir "Bučeris", vasaros karštį numalšinti padės ledai ir vanduo. Visi kviečiami atsinešti savo užkandžių ir gėrimų ir ką nors ant žemės pasitiesti - juk piknikas - irgi nuotykis. Primename, kad šioje šventėje nelaukiami alkoholiniai gėrimai ir kitos svaiginančios medžiagos.

Festivalis visai šeimai „Nuotykiai tęsiaisi!“

Festivalis visai šeimai „Nuotykiai tęsiaisi!“

Festivalis visai šeimai „Nuotykiai tęsiaisi!“
Festivalis visai šeimai „Nuotykiai tęsiaisi!“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai