RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

David Leitch - „Deadpool 2“ (2018, trukmė: 1:55)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2018 m. gegužės 19 d. - 17:15
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 2141 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Deadpool 2

Žanras: Veiksmo, komedija
Trukmė: 1:55
Režisierius: David Leitch
Aktoriai: Ryan Reynolds, Zazie Beetz, Josh Brolin, Leslie Uggams
Amžiaus cenzas: N-16

Įžūlusis Veidas Vilsonas (akt. Ryan Reynolds) - buvęs specialiųjų pajėgų kariškis. Sunkiai susirgęs jis ryžosi eksperimentiniam gydymui ir tapo klaikiai bjauriu išoriškai, tačiau stipriu fiziškai. Apsipratęs su kūno pokyčiais, jis neplanavo tapti pasaulio gelbėtoju, tačiau piktybiški niekšeliai vaikinui irgi nekelia simpatijos, todėl, progai pasitaikius, jis mielai juos pastato į vietą.

Išgyvenęs visus pavojus pirmojoje filmo dalyje, šįkart Deadpoolas svajos tapti geriausiu pasaulyje prancūzų buldogų veisėju ir sieks geriau tvarkytis su neįpareigojančiais santykiais. Ieškodamas savo kelio šiame pasaulyje, liežuvio už dantų nelaikantis Veidas ir vėl įsivels į šimtus pavojingų nesusipratimų. Jo lauks ir kautynės su mirtį sėjančiomis nindzėmis, ir su kietašikniais metalistais.

Laukia daug juoko, naujų pažinčių ir šiek tiek naujų atradimų, pavyzdžiui, apie šeimos svarbą ir draugystę. „Deadpool 2“ bus jau dvidešimtoji „Marvel“ komiksų ekranizacija ir, pasak viso pasaulio žiūrovų, vienas laukiamiausių 2018-ųjų metų filmų. Filmo režisierius Davidas Leitchas, neseniai kino teatruose pristatęs trilerį „Atominė blondinė“.

Pagrindinis nepraustaburnio herojaus vaidmuo ir vėl buvo patikėtas Ryanui Reynoldsiui. Nuotaikingame superherojų filme drauge su juo pasirodys ir aktoriai Morena Baccarin, T.J. Miller, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić, Zazie Beetz, Josh Brolin, Jack Kesy ir kiti.

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais
.
David Leitch - „Deadpool 2“ (2018, trukmė: 1:55)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai