RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Nuotykių lenktynės „Nykštietiškas triatlonas“ (2018) - Pirmoji diena

Troškūnai
Troškūnai ▶
Anykščių rajonas, Lietuva
2018 m. gegužės 18 d. - 18:00
Kaina nuo 25 €
Renginys vyko prieš 2143 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Nuotykių lenktynės „Nykštietiškas triatlonas“ (2018) - Pirmoji diena

Nuotykių lenktynės Nykštietiškas triatlonas“ pirmą kartą surengtos tik 2011 m. gegužės 21 d. Siekiame šį renginį paversti tradiciniu renginiu, kasmet pažyminčiu vasaros turistinio sezono Anykščiuose pradžią ir tapsiančiu Anykščių vizitine kortele.

Taigi šiemet, 2018 m. gegužės 18-20 d., gamtos malonumų ir nuotykių ieškotojai vėl laukiami Anykščių krašte!

TIKSLAI IR UŽDAVINIAI

- Skatinti ekologinį sportinį turizmą gamtoje.

- Sukurti naują turizmo produktą, apjungiantį daugelį turizmo sistemos sudedamųjų dalių ir skatinantį viso regiono turizmo augimą. Jo dėka pakviesti visus pamatyti gražiausias Anykščių krašto vietas bei susipažinti su vietinio turizmo galimybėmis.

- Supažindinti Anykščių rajono savivaldą bei turizmo paslaugų teikėjus su naujais turizmo organizavimo (populiarinimo) rajone metodais, kurie plačiai taikomi užsienio šalyse.

- Populiarinti multisportą kaip vieną iš vietinio turizmo būdų.

- Siekti, kad nuotykių lenktynės, kartu su papildoma pramogine programa, taptų kasmetiniu tradiciniu renginiu.

LAIKAS IR PROGRAMA

2018-05-18

18:00 val. Atvykimas. Palapinių miestelis atsidaro.

19:00-21:00 val. numerių išdavimas

2018-05-19

08:00 - 12:30 val. numerių išdavimas

10:00 val. „Elito“  bei „Armijai ir Civiliams“ trasų startas.

13:00 val. Dviračių rogainingo trasos startas.

18:30 val. Apdovanojimai

Kaupk jėgas. Jų reiks ne tik lenktynėms - po jų atsidarys SmaPro muzikos fabrikas ir keps dainą po kitos!

TEKA

Nuotykių lenktynės „Nykštietiškas triatlonas“ (2018) - Pirmoji diena

Du dalykai, kuriuos turite žinoti apie grupę TEKA: tai aksominis vokalistės Paulinos balsas ir uždeganti grupės vaikinų energija. Šis derinys - tai lyg geras masažas po varginančios dienos!

VIRGIS V. KUPRYS

Nuotykių lenktynės „Nykštietiškas triatlonas“ (2018) - Pirmoji diena

Nevyniokim į vatą: šitas bičas yra totaliai nemadingas. Akinių nenešioja, barzdos neaugina, o vietoj „brunchas“ vis dar sako „pusryčiai“. Muziką groja irgi visai ne pagal laikmetį: ne indie, ne funk ir ne džiazą visai, o kažkokį senovinį roką, kažkokį gal grunge - tai, ką pats vadina „sutirštinto pieno“ stiliumi. Išsišokėlis, kuriantis savo dainas, bet mielai grojantis ir tai, ką visi puikiai žinote ir rytais dainuojat duše. Patikėkit, Jūs dainuosit ir šokinėsit iki dangaus, nes jo koncertuose kitaip nebūna!

2018-05-20

10:00 - 16:00 val. Ekskursijos ir pramogos nuotykių lenktynių dalyviams, kurias dovanoja ar suteikia su didele nuolaida Anykščių turizmo paslaugų teikėjai (informacijos teirautis registratūroje).

DALYVIAI

Nuotykių lenktynėse gali dalyvauti Lietuvos Respublikos ir užsienio šalių piliečiai. Varžomasi komandiniu principu. Komandą sudaro 2 žmonės. Amžiaus reikalavimai dalyviams nurodyti prie trasų aprašymų. Varžybų dieną dalyvis turi būti jau sulaukęs reikalaujamo minimalaus amžiaus. Jaunesni nei 18 m. dalyviai privalo turėti vieno iš tėvų raštišką leidimą dalyvauti nuotykių lenktynėse „Nykštietiškas triatlonas 2018".

JURIDINĖS ATSAKOMYBĖS SUTARTIS

Komanda į lenktynes privalo atsivežti užpildytą ir pasirašytą juridinės atsakomybės sutartį. To neatlikus komandai neleidžiama startuoti. Rekomenduojame sutartį perskaityti iš anksto. Juridinės atsakomybės sutartį reikia parsisiųsti iš ČIA.

NUOTYKIŲ LENKTYNIŲ TRASOS

Elito trasa: bėgimas, dviračiai, baidarės, orientavimasis, virvių ir spec. užduotys. Numatomas nugalėtojų laikas - apie 5 val. Trasa rekomenduojama reguliariai sportuojantiems, ieškantiems naujų iššūkių, neįprastų išbandymų ir stiprių emocijų. Šioje trasoje lenktyniauti leidžiama tik asmenims, sulaukusiems 18 m. amžiaus.

Nuotykių lenktynės „Nykštietiškas triatlonas“ (2018) - Pirmoji diena

Armijai ir Civiliams trasa: bėgimas, dviračiai, baidarės, orientavimasis ir spec. užduotys. Numatomas nugalėtojų laikas - apie 3,5 val. Trasa rekomenduojama fiziškai pajėgiems ir aktyviems žmonėms, žygeiviams. Taip pat puikiai tinka tiems, kas nelinkę varžytis, bet nori pasinaudoti jau parengtu žaismingu turistiniu maršrutu po Anykščių apylinkes. Dalyvauti leidžiama nuo 16 metų. Vienas iš komandos narių privalo būti ne jaunesnis nei 18 m.

Nuotykių lenktynės „Nykštietiškas triatlonas“ (2018) - Pirmoji diena

Dviračių trasa (rogainingas): dviračiai, orientavimasis. Dviračių rogainingo dalyviams bus duotas ribotas kontrolinis laikas (3 val.), per kurį dalyviai stengsis surinkti kuo daugiau taškų, aplankant žemėlapyje pavaizduotus kontrolinius punktus ir atliekant spec.užduotis savo pasirinkta seka. Ši trasa rekomenduojama pradedantiesiems, t.y. tiems, kuriems nedrąsu, bet labai smalsu, kas tai yra „Nykštietiškas Triatlonas“, taip pat dviračių mėgėjams. Dalyvauti leidžiama nuo 14 metų. Vienas iš komandos narių privalo būti ne jaunesnis nei 18 m.

NUOTYKIŲ LENKTYNIŲ GRUPĖS

Elito trasos dalyviams numatytos vyrų ir mišri grupės. Jei susirenka mažiau nei 5 mišrios komandos, organizatoriai pasilieka teisę, jas prijungti prie vyrų grupės.

Pati populiariausia, Armijai ir Civiliams trasa, skirtoma į dvi grupes: „Masės” ir „Uniformuoti”. Į pastarąją grupę gali pretenduoti visų institucijų atstovai, kurie darbe vilki uniformą: gaisrininkai, medikai, kariškiai, šauliai, muitininkai, policininkai, gamtos apsaugos ir kt darbuotojai. Jei susirenka mažiau nei 5-iosUniformuotųjų” komandos, organizatoriai pasilieka teisę skirstymą į grupes pakeisti.

Dviračių rogainingo trasoje dalyviai į papildomas grupes neskirstomi.

Registracija: tickets.paysera.com/lt/event/nuotykiu-lenktynes-nykstietiskas-triatlonas-2018

Daugiau informacijos: nuotykiu-lenktynes.pramoguslenis.lt
Nuotykių lenktynės „Nykštietiškas triatlonas“ (2018) - Pirmoji diena
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai