RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Programa šeimoms „Šimtmečio kepaliukas“

Arklio muziejus
Arklio muziejus ▶
Niūronių k., LT-29175 Anykščių r.
2018 m. vasario 10 d. - 12:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 2266 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Sakoma, kad lietuviui namai yra ten, kur kvepia juoda rugine duona. Lietuviško kaimo ramuma, duonkepės skleidžiama šiluma, garuojantys ką tik iš krosnies ištraukti kepaliukai - taip Anykščių muziejininkai kviečia švęsti Lietuvos Respublikos gimtadienį.

Du vasario ir kovo šeštadienius Arklio muziejus organizuoja šventines edukacines programas šeimoms „Šimtmečio kepaliukas“.

Kviečiame Lietuvos šeimas šimtmetį minėti prasmingai, prisimenant protėvių tradicijas, susipažinti su duonos - mūsų etninės kultūros simbolio - keliu. Kviečiame pavienius lankytojus iš įvairių Lietuvos vietų susiburti aukštaitiškoje troboje, sušilti prie duonkepės, išgirsti duonelės kepimo paslapčių, savo rankomis prisiliesti prie sakralios tradicijos ir artimuosius pradžiuginti šviežios juodos duonos riekėmis ant šventinio stalo. Juk tai - geriausia dovana ir dėkingumas Lietuvai.

Prašome registruotis iš anksto pas aukštaitiškų sodybų šeimininkes.
Vasario 10 d., šeštadienį, 12 val. programa vyks Legų etnografinėje sodyboje, jos šeimininkė - Rita Vasiliauskienė, tel. 8 612 69 545.

Programos kaina:

suaugusiesiems - 7,00 €;
pensininkams - 4,00 €;
moksleiviams, studentams - 4,00 €.
Programa šeimoms „Šimtmečio kepaliukas“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai