RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Grupės „Miledi“ koncertas „Sugrįžimas“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2018 m. sausio 19 d. - 18:00
Kaina nuo 7 €
Renginys vyko prieš 2283 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Sausio 19 dieną, 18 valandą. Anykščių kultūros centro mažojoje salėje.

Su nauja populiarumo banga užkariavęs pasiilgusias gerbėjų širdis, dainų autorius ir atlikėjas Antonijus Žilinskas - TONIS, 9-ame dešimtmetyje itin populiarios, aštuonis albumus išleidusios (parduoti daugiatūkstantiniai tiražai) grupės „MILEDI“ įkūrėjas po ilgametės pertraukos sėkmingai tęsia solinę muzikinę veiklą. Naujam, šiuolaikiškam skambesyje įrašytos dainos sulaukė stulbinančio populiarumo. Absoliučiai visos jos renka šimtatūkstantines peržiūras „YouTube“ portale ir vos per 2 metus laiko bendras perklausų skaičius jau net 9 MILIJONAI!!!

Tai liudija apie tai, jog nuoširdžios, melodingos dainos visais laikais yra mėgstamos ir klausomos ne tik nostalgiškai nusiteikusios vyresniosios kartos, bet ir jaunimo, kurių gerbėjų gretos sparčiai auga. Atlikėjo unikalumas yra tame, jog jo atliekama programa yra UNIVERSALI! Patinka tiek vyresniam, tiek jaunesniam klausytojui. Koncertuose jaunimas atlikėjo dainas žino mintinai, dainuoja kartu. Koncertinėje programoje Tonis atlieka pačias populiariausias, bei naujausias savo kūrybos dainas, tokias kaip „Aš lauksiu lig ryto“, „Šešiolika rožių“, „Mamai“, „Vienintelė“, „Mėlynos žibutės“, „Sielos puselė“, „Aš tavęs niekados nepamiršiu“, „Tiktai tau“ ir kt.

Nuoširdžios ir melodingos, jausmingos ir romantiškos, uždegančios ir nuotaikingos dainos Jums suteiks pačių gražiausių emocijų.

TONIS - visos dainos“: http://www.youtube.com/playlist?list=PLYfgF77UKqS_9-KQCClVcZHPUESrlJAyg

Koncerte bus galimybė įsigyti naujausią atlikėjo kompaktinę plokštelę „Jei dar myli

Bilieto kaina 7 - 9 Eur.
Grupės „Miledi“ koncertas „Sugrįžimas“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai