RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Naujieji svingo ritmu su „The Ditties“

Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras
Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras ▶
Vilniaus g. 36, LT-29145 Anykščiai
2017 m. gruodžio 31 d. - 17:00
Kaina 15 €
Renginys vyko prieš 2308 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Lietuvoje nebuvo užburiančios svingo eros, tačiau jos dvasia atkeliauja į Anykščius!

Balsingosios svingo karalienės „The Ditties“ pakvies visus pasinerti į svinguojantį Naujametinį siautulį, kuris nepaliks abejingų nuo pirmųjų muzikos garsų, o svingo ritmas privers kiekvieną pasijusti kaip žaviausiame trečiojo-šeštojo dešimtmečio filme, įtrauks ir suvilios - tarytum žavingos nepažįstamosios iš praeito šimtmečio raštelis, žadantis artimesnę pažintį ateityje... Juk Naujųjų naktis - stebuklų metas!

The Ditties“ - vienintelis toks ansamblis Lietuvoje, kuris nuo 2011 m. autentiškai ir korektiškai atgaivina primirštą tribalsio dainavimo meną, įviliodamas klausytoją į praeito amžiaus trečiojo-ketvirtojo dešimtmečių atmosferą.

Grupės įkvėpėjos „The Boswell Sisters“, „The Andrews Sisters“ buvo tikros pramogų industrijos karalienės, savo švariu, koketišku ir nuotaikingu dainavimu, elegantiškais judesiais ir subtilia vaidyba pakerėjusios milijonus gerbėjų.

The Ditties“ savo veikla ir muzika atskleidžia, jog tas žavesys - ir šiandien niekur neišgaravęs. Ta ypatinga estetika, subtilus manieringumas ir trykštantis, vitališkas svinguojančių garsų optimizmas šiuolaikiniam klausytojui teikia poilsį nuo dabarties triukšmų kakofonijos. Nes „The Ditties“ muzika, atėjusi iš laikų, kuomet flirtas buvo lėtas, o šokiai - greiti, kai pasaulis buvo truputį naivesnis ir jaunesnis nei šiandien, ir jam apdainuoti užteko trijų balsų harmonijos.

Naujieji svingo ritmu su „The Ditties“ - tai šventinis šou, įkvėptas svingo eros stiliaus su tikslia dainavimo maniera, su atitinkančiomis epochos dvasią dainų aranžuotėmis ir virtuozišku jų išpildymu, bus tikrai atgaiva kiekvienam žiūrovui. Visas tas profesionalaus, ištobulinto darbo grožybes praturtins užkrečiantis trijų svingo karalienių pozityvus tonusas, įstabus garderobas, koketiškas juokas, lengva ironija, moteriškas žavesys, patraukiantis ir įtraukiantis nuo pirmų garsų.

Bilieto kaina - 15 Eur.
Bilietai parduodami Anykščių koplyčioje (Vilniaus g. 36)

Daugiau informacijos: 8 (381) 54432, www.amenucentras.lt
Naujieji svingo ritmu su „The Ditties“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai