RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kino filmas „Aštuonkojis Dipas“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2017 m. gruodžio 18 d. - 18:00
Kaina 3 €
Renginys vyko prieš 2321 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Linksmas ir smalsus aštuonkojis Dipas yra paskutinis savo giminės atstovas ateities pasaulyje. Pasaulyje, kuriame bendras vandenyno lygis jau pakilęs tiek, kad apsėmęs daugelį žmonių statytų miestų. To Dipas, be abejo, nežino. Jis laimingai leidžia laiką su geriausiais draugais aštriadante žuvyte Eva ir neurotiška krevete Alisa, tyrinėdamas nepažįstamus objektus, nugrimzdusius į dugną iš keistos žmonių civilizacijos.

Nerūpestingas jų dienas nutraukia povandeninio ugnikalnio išsiveržimas, sugriaunantis bičiulių namus. Vienintelis pakankamai didelis gyvūnas, galintis nuversti akmenų krūvas ir išlaisvinti Dipo artimuosius, yra banginis Neitanas. Dipas su draugais nedvejodamas patraukia jo ieškoti. Neužmirštamoje kelionėje pro nuskendusį „Titaniką“ ir visiškai apsemtą Niujorką Dipo ir jo draugų laukia daugybė įvairiausių nuotykių.

Kino filmas „Aštuonkojis Dipas“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai