RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Nemokamos teisinės konsultacijos

Anykščių miestas / rajonas
Anykščių miestas / rajonas ▶
Anykščiai, Utenos apskritis, Lietuva
2017 m. spalio 25 d. - 08:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2348 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Spalio 25 d. (trečiadienį) 08 val. Anykščių rajono apylinkės teisme (A. Baranausko a. 10) vyks nemokamos teisinės konsultacijos.

Naudingos žinios ir prasminga šventė – suderinama! Tuo bus galima įsitikinti š. m. spalio 25-ąją dieną Lietuvos teismuose, kurie kvies ne tik drauge paminėti šalies Konstitucijos 25 metų sukaktį, bet ir nepraleisti progos gauti atsakymus į kiekvienam rūpimus tėvų bei vaikų pareigų, turto  dalybų, testamentų ir kitus teisinius klausimus.

„Kone kasdiens susiduriame su institucijomis, kuriose praverstų kvalifikuoto teisininko pagalba, tačiau į ką kreiptis norint pasikonsultuoti ar pranešti apie pažeidimą, ne vienam lieka neaišku“ – sako Nacionalinės teismų administracijos (NTA) direktorė Reda Molienė. – „Nemokamos teisinės konsultacijos šalies teismuose tikrai pasiteisina ir yra didelė pagalba šalies gyventojams: laiku gavę reikiamą patarimą, žmonės nesutarimus sprendžia kur kas greičiau ir lengviau, aktyviau ieško taikių teisinių problemų sprendimo kelių,“ – pabrežia R. Molienė.

Su nemokamų konsultacijų Lietuvos teismuose koordinatorių, pagalbos teikėjų, teismų adresų ir konsultacijų laikų sąrašu galite susipažinti http://www.teismai.lt (sąrašas nuolat atnaujinamas).

Daugiau informacijos: www.pat.lt 
Nemokamos teisinės konsultacijos
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai