RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Laukinis trail (2017) - Anykščių šilelis

Dainuvos nuotykių slėnis
Dainuvos nuotykių slėnis ▶
Vilniaus g. 80 B, Anykščiai
2017 m. rugsėjo 17 d. - 10:00
Kaina nuo 9 €
Renginys vyko prieš 2386 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Laukinis trail (2017) - Anykščių šilelis

Rugsėjo 17-tą dieną tyrinėjame A. Baranausko apdainuotą Anykščių šilelį, kur vyks antrasis Laukinis trail turo 2017 etapas! Jei tasai šilelis įkvėpė poemą parašyti, tai matyt ne veltui. Verta apžiūrėti!


​30, 14 ir 6 km trasos ves Šventosios pažintiniu taku, plačiais ir siaurais miško takais, laipteliais, tilteliais, samanomis ir kitokia miško paklote. Pralėksime didijį Puntuką, Medžių lajų taką, Šventosios vaizdingus krantus, atodangas, laukinius šlaitus (na kaip be jų ;)). Bėgsime netgi šalia uždraustos zonos -  Būdragaidžio rezervato - tik žiūrėkit ten nuo trasos nenuklyskit!

Reljefas bus visoks - pakilimo bus ir laipteliais ir šlaitais, bus plačių ir siaurų takų, o kai kur takų visai nebus :), bet bus ir lygių bei lengvų atkarpų, kur bus galima pailsėti ir vaizdais pasigėrėti.

Tai bus bėgimas ratu, visų trasų startas ir finišas bus toje pačioje vietoje - vaizdingame Anykščių miesto paplūdimio aikštelėje prie Dainuvos slėnio.

Laukinis trail Anykščių šilelis bus antrosios Laukinis trail turo 2017 įskaitinės varžybos. Turo pabaigoje bus apdovanoti turo nugalėtojai asmeninėse vyrų, moterų bei komandinėje įskaitoje.

Daugiau informacijos: http://laukinistrail.weebly.com/anykscaron269i371-scaronilelis.html
Laukinis trail (2017) - Anykščių šilelis
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai