RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

„Dviračiais už vaikus“ - Tele2 šventė Anykščiuose

Antano Baranausko aikštė
Antano Baranausko aikštė ▶
Anykščiai
2017 m. rugpjūčio 22 d. - 17:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2437 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Rugpjūčio 22 dieną anykštėnai ir miesto svečiai kviečiami į nemokamą, atrakcijų ir pramogų pilną renginį. Čia bus galima išbandyti virtualią realybę, dalyvauti linksmose programavimo pamokose, pamatyti internetu varomą automobilį ir pasivaišinti nemokamais spragėsiais. Miesto centre šurmuliuojanti šventė sykiu bus labdaringose lenktynėse minančių dviratininkų sutiktuvės Anykščių mieste.

Daugiau apie renginį:

Renginys vyks pačiame Anykščių miesto centre, priešais A.Baranausko aikštę, nuo 17 iki 21 val.

Nemokamame renginyje kiekvienas ras sau patinkančių pramogų. Bus galima išbandyti virtualią realybę – atsisėdus ant specialaus dviračio ir užsidėjus virtualios realybės šalmą, jausmas – tarsi mintum tikrose lenktynėse. Ši pramoga skirta suaugusiems ir vaikams nuo septynerių metų.

Minantys virtualų dviratį galės varžytis, kas per penkias minutes įveiks daugiau kilometrų. Dalyvių laukia dovanėlės ir suvenyrai. O visus renginio metu numintus kilometrus „Tele2” pavers pinigais, kuriuos taip pat skirs „SOS Vaikų kaimui“.

Renginio metu įdomių istorijų svečiams pažada „Tele2“ Inovacijų biuro siela Arnoldas Lukošius. Jis į Anykščius atvyks „Tele2” 4G internetu varomu automobiliu, kurį pristatys žiūrovams.

Vaikai bus kviečiami dalyvauti dirbtuvėse – linksmose ir nesudėtingose programavimo pamokėlėse. O pačių mažiausių lauks pramogos ant spalvingo pripučiamo batuto.

1 balsas – 0,5 euro labdarai

Baltijos kelio minėjimo išvakarėse surengta šventė Anykščiuose – tai labdaringo dviračių žygio „Dviračiais už vaikus“ dalis. Šio žygio dalyviai – dešimt tarptautinės telekomunikacijų įmonės „Tele2” vadovų, kurie ryžosi įveikti daugiau kaip 330 kilometrų nuo Rygos iki Vilniaus, kad surinktų lėšų „SOS vaikų kaimams“ Latvijoje ir Lietuvoje.

Labdaringame dviračių maratone „Tele2“ vadovai iš viso pedalus mins tris dienas. Jie varžysis, kuris kelią įveiks greičiau. O taip pat sieks surinkti kuo daugiau palaikymo balsų. Kiekvienas balsas – tai 0,5 euro, kuriuos „Tele2” skirs „SOS vaikų kaimams“ paremti. Balsuojančiam žmogui tai nieko nekainuoja.

Balsuoti už dviratininkus galima jau dabar, taip pat varžybų metu. Balsavimas vyksta internete, puslapyje www.tele2.com/biketour.

Nuo 1991 metų Lietuvoje gyvuojanti organizacija „SOS vaikų kaimas“ globoja vaikus, padeda socialinės rizikos šeimoms. Šiuo metu „SOS vaikų kaime“ Vilniuje auga daugiau kaip 100 be tėvų globos likusių mažylių. Lietuvoje veikia dar keturi organizacijos padaliniai ir dienos centrai, kurių darbuotojai teikia pagalbą beveik daugiau kaip 300 šeimų ir rūpinasi beveik 600 juose augančių vaikų.
„Dviračiais už vaikus“ - Tele2 šventė Anykščiuose
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai