RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Tarptautinis mėgėjų teatrų festivalis „ARTimi“ (2017) - Spektaklis „Pizza“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2017 m. gegužės 12 d. - 17:00
Kaina 3 €
Renginys vyko prieš 2541 d.
   
Nuotraukų: 21
Spektaklio akimirkaSpektaklio akimirkaSpektaklio akimirka
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gegužės 12 d. (penktadienis) 17 val. AKC didžioji salė

Internacionalinio centro teatras Florencija, Italija.

Olga Melnik „Pizza“ (veiksmo spektaklis)

Rež. Olga Melnik 1.05 val.

Internacionalinio teatro centras iš Florencijos (Italija) siūlo naujausią pastatyma „Pizza“. Tai nuotaikinga komedija skirta visai šeimai. Režisierė Olga Melnik, įkvėpta rašytojų humanistų Fransua Rable Gargantiua bei Pantagriuelio kūrybos, sukūrė nuotaikingą komediją apie apsirijimą ir neturėjimą saiko. Spektaklis primena mūsų tikrovę.

Kad spektaklis būtų suprantamas įvairaus amžiaus bei skirtingu tautų žiūrovams režisierė naudoja platų teatrinės kalbos diapozoną (mimikos, commedia dell’arte, ir tt..) Spektaklyje labai mažai teksto, ir kalbamas jis įvairiomis kalbomis, net lietuviškai.

Naktis, lietus… du nepažįstamieji! Sušalę ir ir alkani! Taip prasideda nuotykiai, kurių metu jūs galėsite pamatyti kvapą gniaužiančių dvikovų, neišsipildžiusių svajonių, bei patirti aukščiausios klasės kulinarinių pamokų, išvysti kaip galima „skraidinti“ picas ir suvokti, kokį begalinį potencialą turi mažytis grūdelis … Taigi, paprastai, lengvai ir smagai Internacionalinio teatro centras jus kviečia į savo „virtuvę“, kur jūs pamatysite, jog alkį jaučia visi skirtingai.

Spektaklis rodytas tarptautiniuose festivaliuose „Abtenau ist Buhne“ Salzburge (Austrija) , „Scenic Harvest“ Martin (Slovakija), „FITAG“ Girona (Ispanija), „Estivades“ Marshe-en-Fammen (Belgija), „Krug druzej“ Gubacha (Rusija)
Tarptautinis mėgėjų teatrų festivalis „ARTimi“ (2017) - Spektaklis „Pizza“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai