RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Tarptautinis mėgėjų teatrų festivalis „ARTimi“ (2017) - Spektaklis „13 su puse dainų apie meilę Jam ir Jai“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2017 m. gegužės 11 d. - 20:00
Kaina 3 €
Renginys vyko prieš 2514 d.
   
Nuotraukų: 14
PublikaPublikaPublika
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gegužės 11 d. (ketvirtadienis) 20 val. AKC mažoji salė.

Simo Buziliausko ir Evelinos Lozdovskaja. Klaipėda, Lietuva.

muzikinis spektaklis „13 su puse dainų apie meilę Jam ir Jai“ 1.20 val.

Klaipėdos miestas
ir jame gyvenantys menininkai vis nustebina naujais sukurtais darbais, spektakliais, koncertais, taip rodantys dėmesį ne tik miesto kultūrai, bet ir savo žiūrovui. Ir kuria šitame mieste ne tik valstybinių įstaigų menininkai, bet ir tie kurie yra vedami savo idėjos ir noro kurti. Vienas iš naujai susikūrusių muzikinių duetų šiais metais pristatė tragikomišką koncertą „Jam ir Jai 13 1/2 dainų apie meilę“. Jis - tai Simas Buziliauskas- visada pozityvus, besišypsantis žmogus, aktorius mėgstantis dainuoti, kuris niekada nenustoja tikėti kūryba. Ji - tai Evelina Lozdovskaja- Klaipėdos jaunimo teatro aktorė, atlikėja, kuri visada nelieka abejinga muzikinei scenai, ieškojimams ir iššūkiams.

Vienos dalies tragikomiška muzikinė meilės analizė kalba apie susižavėjimą, melą, laimę, neapykantą ir kitus meilei priskiriamus jausmus, neišvengiant komiškų situacijų, betarpiško bendravimo su žiūrovu ir improvizacijos. Patys atlikėjai sako jog meilė - tai kas gyvenime yra svarbiausia, tai - kuo kvėpuoji,kuo gyveni. Meilė - tai kas priverčia besąlygiškai galvoti apie kitą, tai kas veda į priekį, skatina kurti ir gyventi laimingiau.

Koncerte skambanti muzika, tai pačių atlikėjų autoriniai kūriniai, bei interpretacijos nuo elektronikos iki vokalinio dueto, nuo lyrikos iki šūkių meilei.

Klaipėdoje, Vilniuje, Palangoje jau ne vieną kartą rodytas tragikomiškas dueto pasirodymas, rado kelią į žiūrovų širdis, esame tikri, jog ras ir į Anykštėnų.
Tarptautinis mėgėjų teatrų festivalis „ARTimi“ (2017) - Spektaklis „13 su puse dainų apie meilę Jam ir Jai“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai