RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Dizaino Savaitė (2017) - Žaislų kūrimo dirbtuvės su Judri.lt

Anykščių menų inkubatorius / Menų studija
Anykščių menų inkubatorius / Menų studija ▶
J. Biliūno g. 53, LT-29110 Anykščiai
2017 m. gegužės 4 d. - 13:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 2539 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
DIZAINO SAVAITĖ - jau dvyliktus metus iš eilės vyksiantis vienintelis tokio masto dizaino festivalis Lietuvoje. Tradiciškai pirmąją gegužės savaitę šeši Lietuvos miestai - Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Telšiai ir Anykščiai - pasineria į dizaino fiestą, per kurią svečiai kviečiami susipažinti su šalies ir užsienio dizaino lauko tendencijomis, o kūrėjai - pristatyti naujausius darbus kūrybiškai ir smalsiai festivalio auditorijai.

Anykščiuose festivalio veiklos jau antrus metus bursis Anykščių menų inkubatoriuje. Čia festivalio metu bus galima aplankyti parodas, rezidentų dirbtuves, sudalyvauti paskaitose, susitikti su menininkais, padiskutuoti apie kūrybą ir darbo metodus.

Žaislų kūrimo dirbtuvės su Judri.lt
Susikurkite žaislą ar įdomią interjero detalę savo vaiko kambariui.
Registracija į dirbtuves el. paštu anmenin@gmail.com, tel. +370 665 18834

Laikas: gegužės 4 d. 13:00 val.

Visos DIZAINO SAVAITĖS METU Anykščių menų inkubatoriuje taip pat galėsite apžiūrėti dizainerės - tekstilininkės Aušrinės Pilkauskienės darbų ekspoziciją, Mindaugo Kavaliausko fotografijų parodą. Taip pat visi besidomintis čia savaitę, bus kviečiami pasinerti į kūrybą „Virtualioje realybėje“, išmėginti senąją foto budelę, kuri leis pajusti kūrybiškumo pliūpsnį. Taip pat DIZAINO SAVAITĖS metu kviesime apsilankyti AMI rezidentės Giedrės Leitonės darbų ekspozicijoje Anykščių menų inkubatoriuje bei apžiūrėti jos kurto interjero dizaino restoranėlyje „5 taškai“.
Dizaino Savaitė (2017) - Žaislų kūrimo dirbtuvės su Judri.lt
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai