RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Grupės „Ambrozija“ ir „Sadūnų“ muzikos ir humoro šou

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2017 m. kovo 29 d. - 18:00
Kaina nuo 8 €
Renginys vyko prieš 2558 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kovo 29 d. 18 val. Anykščių kultūros centre, grupės „Ambroz­ija“ ir „Sadūnų“ muzikos ir humoro šou.

Humoro grupė „Ambroz­ija“ tęsia kelionę po Lietu­vos kon­certų sales, pris­taty­dama nau­jausią savo kūrinį - muzikos ir humoro šou kartu su „Sadūnais

Pulkas naujų ir jau viz­itine „Ambroz­i­jos“ kor­tele tapusių kul­tinių per­son­ažų pasitiks Jus šiame fantastiškame, humoro klasikais tapusių atlikėjų kon­certe, o bepro­tiški Tatos ir Ste­fos nuo­tykiai, nauji Beau­sio humoro recep­tai ir iš koto verčiantys Bob­u­lių dialo­gai - ste­bins, linksmins ir neleis atsikvėpti iki paskutinės renginio akimirkos.

Žiūrovų tikrai nenuvils ir seni „Ambroz­i­jos“ biči­u­liai, pašėlę aukš­taičiai, daugkar­tiniai „Duokim garo“ nugalė­to­jai, LNK muzikinių dvikovų dalyviai - spalvin­goji folk šoko kapela „Sadū­nai“. Trankios pasiutpolkės, jaus­mingi roman­sai, „sadūniškai“ aranžuo­tos pop­u­liar­ios dainos - lyg vyš­naitė ant šio puikaus renginio torto.

Tad tie, kas pasi­il­gote begaly­bės nepamirš­tamų įspūdžių, kas pamiršote, ką reiškia gerai leisti laiką, žinokite - šis šou skir­tas Jums!

Grupės „Ambroz­ija“ Ir „Sadūnų“ kon­cer­tas Anykščių kultūros cen­tre vyks kovo 29 d., 18 val., o bili­etas į šį kon­certą - puiki dovana Jūsų draugams ir artimiesiems!

Bili­eto kaina - 10 €. DĖME­SIO!!! Pirmi šim­tas bili­etų par­duo­dami su 20% nuo­laida (8€).
Grupės „Ambrozija“ ir „Sadūnų“ muzikos ir humoro šou
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai