RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Vidas Bareikis - Auksinis turas

Anykščių menų inkubatorius / Menų studija
Anykščių menų inkubatorius / Menų studija ▶
J. Biliūno g. 53, LT-29110 Anykščiai
2017 m. kovo 25 d. - 19:00
Kaina nuo 9 €
Renginys vyko prieš 2588 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Sėkmingai sudalyvavęs LRT projekte „Auksinis balsas“, kuriame nuolat buvo išskiriamas iš kitų dalyvių dėl savo autorinės kūrybos ir originalumo, Vidas Bareikis skelbia savo rekordinį „Auksinį“ turą per Lietuvą.

Net 21 koncertą skirtinguose Lietuvos miestuose planuojantis atlikėjas žada išskirtinę programą, kurioje skambės jo populiariausios dainos: „Babkės“, „Trys Kanados“, „Žmogus orkestras“ ir gausybė kitų.

Neatsitiktinai „žmogumi-orkestru“ pramintas atlikėjas turo koncertuose pasirodys vienas ,akomponuodamas sau fortepijonu bei gitara. Tokio žanro Vilniaus koncertuose publika jau ne kartą mėgavosi betarpišku bendravimu su V. Bareikiu ir virtine čia pat gimstančių teatrališkojo atlikėjo improvizacijų. Šiuos ir dar daugelį kitų siurprizų Vidas žada įtraukti ir į savo „Auksinio“ turo koncertus.

Artimu bendravimu su publika garsėjantis V. Bareikis pažada, jog kiekvienas „Auksinio“ turo lankytojas gali tikėtis ne tik gero koncerto, bet ir atlikėjo albumų, autografo ar asmenukės su juo.

SUSITINKAM!
Kovo 25 d. 19 val.
Anykščių menų inkubatorius
Bilietus platina Anykščių menų inkubatoriaus ir Bilietai.lt
Vidas Bareikis - Auksinis turas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai