RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Aštanga Vinjasa jogos įvadas

Kultūrinių tradicijų studija „Anykščių vaivorykštė“
Kultūrinių tradicijų studija „Anykščių vaivorykštė“ ▶
Vilniaus g. 22, P/C „Norfa", II a. LT-29145, Anykščiai
2017 m. kovo 14 d. - 18:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 2598 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Aštanga Vinjasa joga - tai klasikinė, gana intensyvi ir dinamiška jogos sistema. Praktikos metu didžiausias dėmesys skiriamas asanoms (pozoms), pranajamai (udžaji kvėpavimo kontrolei), drishti (koncentracijos taškams) ir vinyasai (asanų sujungimui kvėpavimu ir judesiu).

Šiuose užsiėmimuose mokysimės kiekvieną pozą atlikti su įkvėpimu ir iškvėpimu, viską sujungiant judesiu. Taip įkaitinamas kūnas, suaktyvinama kraujo apytaka bei skatinamas prakaitavimas, ko pasekoje šalinami mūsų kūne susikaupę toksinai, išvalomi audiniai ir organai. Taip pat stiprinamas imunitetas ir centrinė nervų sistema, lavinamas dėmesys. Kūnas tampa stiprus ir lankstus, protas - aiškus.

Aštanga Vinjasa joga
leidžia praktikuojančiam laipsniškai atskleisti ir realizuoti asmeninį žmogaus potencialą visais lygiais - fiziniu, emociniu, mentaliniu ir dvasiniu. Šios praktikos pagalba įgyjama jausmų kontrolė ir gilus savęs suvokimas. Nuolat praktikuojant pasiekiamas išliekantis kūno energijos ir proto stabilumas.

„Jei praktikuosime jogą, kuri yra naudinga visai žmonijai ir kuri teikia džiaugsmą - jei praktikuosime ją nepasiduodami, pasieksime fizinę, protinę ir dvasinę laimę, o mūsų protas galų gale susilies su savuoju Aš.“ (Sri K. Pattabhi Jois)

Nuoširdžiai kviečiu žengti žingsnį į naujo savęs atradimą.

Lankstumas, kūno sudėjimas ir amžius nėra svarbūs.

Užsiėmimai vyks antradieniais ir ketvirtadieniais 18:00-19:15. Pirmoje pamokos dalyje 10 minučių skirsime teorinei daliai, o likusį laiką praktikuosime ;)

Kilimėlių neštis nebūtina.

Daugiau informacijos tel.: 8 622 63395

Su meile,
Indrė
Aštanga Vinjasa jogos įvadas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai