RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

RUTA model man­age­ment mod­elių atranka

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2017 m. kovo 3 d. - 15:30
Kaina - €
Renginys vyko prieš 2609 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Mod­elių agen­tūros RUTA model man­age­ment atsto­vai kovo 3 d. (penk­ta­di­enį) ieškos naujų veidų Anykščiu­ose. Modelių atrankų renginys vyks 15:30 val. Anykščių kultūros cen­tre, A. Baranausko a. 2.

Renginyje kvieči­amos daly­vauti 13 - 15 metų merginos, kurių ūgis ne mažes­nis kaip 170 cm. bei 16 - 20 m. amži­aus merginos, kurių ūgis ne mažiau 175 cm. Į atrankas reikia ateiti aptemp­tais, kūno formų neslepi­anči­ais, drabužiais ir būti be makiažo.

Atrankose merginoms reikės užpildyti anketą, trumpai pasikalbėti su agen­tūros vadove Rūta Bar­tašiūte. Bus verti­nama merginų išvaizda, foto­genišku­mas, kalbų žino­ji­mas. Reikalav­imus atitinkančioms merginoms bus pasiū­lyta galimybė pasir­ašyti ben­dradar­biav­imo sutar­tis su mod­elių agen­tūra RUTA model man­age­ment. Nau­jai atrink­tos merginos, kartu su agen­tūros sen­bu­vėmis, jau kovo mėn. pabaigoje bus pakviestos į Vil­ni­uje vyk­siantį “didįjį” kast­ingą. Jo metu mod­eliai pri­sis­tatys geri­au­sioms pasaulio modelių agen­tūroms (Elite, Next, Women, IMG, Storm ir kt.) ir jau ateinančiai vasarai gaus pasiū­lymų dirbti mod­e­lio darbą vienoje is pasaulio madų sostinių.

Mod­elių agen­tūra RUTA model man­age­ment įkurta 2009 metais Vil­ni­uje, šiuo metu yra viena didži­ausių ir geri­au­siai verti­namų mod­elių agen­tūrų šiau­rės - rytų Europoje. Agen­tūra šiuo metu rūpinasi 80 mod­elių (iš Lietu­vos, Latvijos, Esti­jos, Ukrainos, Bal­tarusi­jos, Prancūz­i­jos bei Rusi­jos) karjera.

Dau­giau infor­ma­ci­jos apie atrankas bei agen­tūrą rasite RUTA model man­age­ment tin­klalapyje www.rutamodel​.com
RUTA model man­age­ment mod­elių atranka
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai