RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Nemokamas seminaras „Daugiabučių namų modernizavimo skatinimas“

Anykščių rajono savivaldybės administracija
Anykščių rajono savivaldybės administracija ▶
J.Biliūno g. 23, LT-29111 Anykščiai
2017 m. vasario 28 d. - 15:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2611 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Ekonominės konsultacijos ir tyrimai“ kartu su „Būsto energijos taupymo agentūra“ (BETA) organizuoja seminarų ciklą daugiabučių namų renovacijos tema.

Vasario 28 d. (antradienį), 15:00 - 20:00 val. Anykščių rajono savivaldybės posėdžių salėje, vyks nemokamas seminaras „Daugiabučių namų modernizavimo skatinimas“.

Seminaro metu išsklaidysime nepagrįstus mitus apie renovaciją, paneigdami nuostatas, kad renovacijos procesas yra ilgas, painus ir sudėtingas. Atsakysime į būsto administratorių ir bendrojo naudojimo objektų valdytojų klausimus, susijusius su konkrečiais pastatų atnaujinimo atvejais ir problemomis.

Suprantamai ir paprastai pateiksime informaciją apie pastatų atnaujinimo investicinių projektų kūrimą, finansavimą ir valdymą palydint klausytojus nuo renovacijos iniciavimo iki projekto pabaigos.

SEMINARO TIKSLINĖ GRUPĖ

Už daugiabučių namų renovaciją atsakingi savivaldybių darbuotojai;

Daugiabučių namų bendrojo naudojimo objektų valdytojai, administratoriai;

Renovuotinų daugiabučių namų gyventojai (statybos leidimas išduotas iki 1993 m.);

Daugiabučių namų bendrijų atstovai (pirmininkai).

SEMINARO TURINYS

Renovacija energetiniu požiūriu
Energijos vartojimo pastatuose vertinimo metodai, pastatų energinio naudingumo sertifikatai, energetinis auditas, mokėjimas už šildymą, faktinis energijos vartojimas; metodų privalumai ir trūkumai; privalomi ir neprivalomi metodai; renovuotų pastatų geroji praktika, kiti aktualūs klausimai.

Renovacija ekonominiu požiūriu
Dalyvavimo Daugiabučių atnaujinimo programoje sąlygos, būdai, namo atnaujinimo proceso žingsniai, investicijų planas, investicijų skirstymas į bendrąsias ir individualiąsias, valstybės paramos sąlygos, bankų kreditavimo ir kiti aktualūs klausimai.

Renovacija teisiniu požiūriu
Sprendimų priėmimas ir jo būdai, balsavimo tvarka, susirinkimo tvarka, jungtinė veikla, bendrosios dalinės nuosavybės administravimas, administratoriaus funkcijos; sprendimų įgyvendinimas ir kiti aktualūs klausimai.

MOKYMŲ VEDĖJAI


Energetikos mokslų daktarė Rūta Mikučionienė, ekonomistas Darius Jakubauskas, teisininkas Rolandas Klimavičius, Lietuvos Būsto rūmų prezidentas Juozas Antanaitis.

REGISTRACIJA

Registruotis galite telefonu 8 641 52977 arba apsilankę šiame puslapyje.
Nemokamas seminaras „Daugiabučių namų modernizavimo skatinimas“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai