RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Pėsčiųjų žygis užšalusiu ežeru „Rubikių piliakalniai ir salos“

Rubikių ežeras
Rubikių ežeras ▶
Anykščių rajonas, Lietuva
2017 m. vasario 18 d. - 10:00
Kaina 2 €
Renginys vyko prieš 2617 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Vasario 18 d., šeštadienį, 10:00 val. Dėl ypač gausaus susidomėjimo pakartotinai organizuojamas pėsčiųjų žygis užšalusiu ežeruRubikių piliakalniai ir salos“. Kviečiame dalyvauti!

Žygis skirtas Piliakalnių metams paminėti.

STARTAS ir FINIŠASŽuvienės pašiūrėŠiaulių g. 9, Rubikių k., Anykščių sen.; koordinatės 580950, 6155527 (LKS).

Žygio atstumas 12,2 km, trukmė - apie 4,5 val.

PROGRAMA

Žygiuodami per užšalusį Rubikių ežerą aplankysime tris piliakalnius: Bijeikių, Piliakalnio ir Rubikių; užklysime į mažai civilizacijos paliestas salas; užlipsime į apžvalgos bokštą Bijeikių kaime apžvelgti Rubikių ežeryno. Žygio pabaigoje jūsų lauks karšta arbata.

SVARBU pasirūpinti patogia avalyne, šiltais drabužiais, alkio ir troškulio malšinimo priemonėmis (atsižvelgiant į oro sąlygas bei dalyvio asmeninius poreikius). Kelionei palengvinti galima pasiimti ėjimo lazdas, o esant galimybei - smeigus. Kiekvienas žygio dalyvis atsako už savo sveikatą ir daiktų saugumą. Organizatoriai prašo augintinius palikti namuose - gerbkime vieni kitus.

DALYVIO MOKESTIS 2 eurai.

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA

Prašome iki vasario 17 d. registruotis telefonu (8-686) 101 77 arba el. paštu: rolandas.lancickas@anyksciuparkas.lt. Registruojantis prašome nurodyti vardą, pavardę, miestą. Jei žygio dalyviui yra mažiau nei 18 metų, jis gali dalyvauti tik lydimas suaugusio asmens, kuris prisiima visą atsakomybę už nepilnametį.
Pėsčiųjų žygis užšalusiu ežeru „Rubikių piliakalniai ir salos“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai