RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kino filmas „12 Kėdžių“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2017 m. sausio 31 d. - 18:00
Kaina 4 €
Renginys vyko prieš 2636 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Sausio 31 d. 18:00 val. Anykščių kultūros centre kino filmas 12 Kėdžių“.

Lietu­viškoje ver­si­joje, priešin­gai nei įprasta, žiūrovų laukia ne vien tik briliantų medžioklė, kuri filmo hero­jus klaidins po visą Lietuvą nuo Vil­ni­aus iki Nidos, bet ir meilė.

Nuo­tykiai prasidės, kai buvu­sio stribo Kysos uošvienė išsid­uos apie turtą, paslėptą vienoje iš dvy­likos senų kėdžių. Aplinky­bių prispaus­tas Kysa apie tai pra­sitars ir veik­li­a­jam Benderiui.

Vien­in­telė prob­lema - visos dvy­lika kėdžių išmė­ty­tos po Lietuvą, todėl du labai skirtingi žmonės suvienys savo jėgas ir lei­sis į nesusipra­timų ir pavojų kupiną briliantų paiešką. Jų medžiok­lėje Ben­deriui ir Kysai atsi­palaid­uoti neleis ir treči­a­sis veikė­jas - kuni­gas Fiodoras. Godus ir pagiežin­gas Bažnyčios tar­nas darys viską, kad tur­tai atsidurtų jo rankose.

Absur­diški, juokingi per­on­ažai ir kvapą gni­aužiančios lenk­tynės prasideda! Ar Ben­deris žūsta istori­jos pabaigoje, kaip esame įpratę? Ar jis laimi? Mes dar pažiūrėsim!

Komedi­joje „12 Kėdžių“ vaid­ina būrys ryški­ausių Lietu­vos aktorių ir tele­viz­ijos žvaigždžių. Pagrin­di­nis - Ben­de­rio - vaid­muo filme patikė­tas chariz­matiška­jam Man­tui Stonkui, o jo žio­pliu porininku Kysa tapo Julius Žalakevičius.

Komedi­joje žiūrovai taip pat išvys Dalių Ska­ma­raką, Inetą Sta­si­u­lytę, Mantą Vaitiekūną, Natal­iją Janičkiną, rašy­toją Andrių Užkalnį, TV laidų vedėją Indrę Stonku­vienę, komikus Mantą Katlerį, Vaidotą Grince­vičių, manekenę Solveigą Myko­laitytę, „Face­book“ žvaigždę Moniką Šalčiūtę, Rimą Šapauską, filmo režisierių Algį Ramanauską ir dar dau­giau visiems žinomų veidų.
Kino filmas „12 Kėdžių“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai