RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Naujametinis koncertas „Atsistokime ant metų dar vienos ribos…“

Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras
Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras ▶
Vilniaus g. 36, LT-29145 Anykščiai
2016 m. gruodžio 31 d. - 18:00
Kaina 10 €
Renginys vyko prieš 2645 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gruodžio 31 d. (šeštadienį) 18 val. Anykščių koplyčioje - Pasaulio anykštėnų kūrybos centre (Vilniaus g. 36) naujųjų metų pasitikimas koncerteAtsistokime ant metų dar vienos ribos…“.

Koncertuos - Genadijus Savkovas (akordeonas) ir draugai - Tomas Leiburas (fortepijonas), Marius Leiburas (mušamieji), Eugenijus Mikšys (bosinė gitara).

Bilieto kaina - 10 EUR. Bilietus įsigyti galite Anykščių koplyčioje - Pasaulio anykštėnų kūrybos centre.  

Genadijus Savkovas - žymus Lietuvos akordeonistas, pedagogas, tarptautinių konkursų laureatas, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos docentas.

Koncertuoja kaip solistas, taip pat įvairių, klasikinės ir lengvosios muzikos, kamerinių ansamblių sudėtyje. Akompanuoja solistams - vokalistams ir instrumentalistams. Koncertavo su daugeliu Lietuvos kamerinių orkestrų, o taip pat su Lietuvos nacionalinės filharmonijos simfoniniu orkestru.

Genadijaus Savkovo atlikimas išsiskiria nepriekaištinga technika, gebėjimu išgauti nuostabų garsą, puikiu skoniu, stiliaus pojūčiu ir emocionalumu!

Šaltinis: http://www.savkov.lt/

Tomas Leiburas (1954 02 22 Vilniuje), kompozitorius, pianistas, dirigentas. 1961-72 mokėsi fortepijono Vilniaus M. K. Čiurlionio vidurinėje meno mokykloje, lankė kompozicijos pamokas pas R. Kašponį, V. Barkauską ir V. Bagdoną. 1972-78 studijavo Lietuvos valstybinėje konservatorijoje (prof. S. Vainiūno fortepijono klasėje), lankė kompozicijos fakultatyvą (pas prof. E. Balsį), 1978-85 studijavo kompoziciją (prof. E. Balsio klasėje; jam mirus, studijas baigė pas prof. V. Laurušą).

1975-83 Lietuvos radijo ir televizijos lengvosios muzikos orkestro pianistas, 1983-86 Vilniaus miesto estradinių orkestrų ir ansamblių susiviejimo meno vadovas. Nuo 1986 Lietuvos radijo ir televizijos lengvosios muzikos orkestro pianistas, nuo 1995 ir dirigentas. Kaip atlikėjas koncertavo Lietuvoje ir užsienyje: Lenkijoje, Bulgarijoje, Graikijoje, Suomijoje, Turkijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Vengrijoje, Vokietijoje, Konge, Kanadoje ir kitur.

Šaltinis: http://www.lks.lt/index.php?page=tomas-leiburas
Naujametinis koncertas „Atsistokime ant metų dar vienos ribos…“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai