RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Socialinė akcija „Aš ir Tu - tai MES!!!“

Antano Baranausko aikštė
Antano Baranausko aikštė ▶
Anykščiai
2016 m. gruodžio 3 d. - 13:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2673 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Viešoji įstaigaBaltijos ugdymo centras“, Šiaulių apskrities cerebrinio paralyžiaus asociacija, Šiaulių nevyriausybinių organizacijų sąjunga ir asociacijaMaži Žingsneliai“ inicijuoja socialinės įtraukties akciją „Aš ir Tu - tai MES“. Šia akcija idėjos iniciatoriai kviečia visuomenę jungtis į skirtingų miestų ir miestelių centrines aikštes ir kartu sukurti „gyvą“ skulptūrą - sujungtus ženklų „Neįgalus“ ir „Pėsčiųjų takas“ simbolius.

Tarptautinę žmonių su negalia dieną - gruodžio 3 d. 13 val. kviečiame viso rajono gyventojus jungtis prie šios akcijos ir kartu parodyti ne tik Lietuvai, bet ir visam pasauliui, kad esame neabejingi socialinės atskirties mažinimui tarp neįgaliųjų ir negalios neturinčių.

Organizatorių prašymu, visų dalyvių ir atsitiktinių praeivių prašome fotografuoti bei filmuoti gyvas skulptūras, o įamžintas akimirkas kelti į akcijos puslapį https://www.facebook.com/asirtutaimes/ ir dalintis su draugais.

Prie Anykščių mieste organizuojamos akcijos prisijungs Anykščių rajono savivaldybė, Aknystos socialinės globos namai, Anykščių rajono socialinių paslaugų centras, Anykščių socialinės globos namai.

Gyvoji“ skulptūra bus kuriama šalia Anykščių kultūros centro (A. Baranausko a. 2). Visus norinčius ir neabejingus kviečiame aktyviai dalyvauti.

Anykščių r. savivaldybės ir VšĮ Baltijos ugdymo centras“ informacija.
Socialinė akcija „Aš ir Tu - tai MES!!!“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai