RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Laukinis trail (2016) - Anykščių šilelis

Dainuvos nuotykių slėnis
Dainuvos nuotykių slėnis ▶
Vilniaus g. 80 B, Anykščiai
2016 m. spalio 2 d. - 10:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 2735 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Spalio 02 dieną tyrinėjame A. Baranausko apdainuotą Anykščių šilelį! Jei tasai šilelis įkvėpė poemą parašyti, tai matyt ne veltui. Patikrinsime! :D

Varžybų centras bei starto-finišo vieta įsikūrusi Anykščių šilelyje esančiame nuotykių parke „Dainuvos nuotykių parkas“  http://www.nuotykiuslenis.lt/ su erdvia poilsiaviete, kavine ir puikia aplinka. Drąsiai lėkite į šį bėgimą su šeima ir/ar draugais, nes jie tikrai ras ką veikti kol Jūs bėgsite!

30, 14 ir 5 km trasos ves Šventosios pažintiniu taku, plačiais ir siaurais miško takais, laipteliais, tilteliais, samanomis ir kitokia miško paklote. Pralėksime didijį Puntuką, Medžių lajų taką, Šventosios vaizdingus krantus, atodangas, laukinius šlaitus (na kaip be jų ;)). Bėgsime netgi šalia uždraustos zonos - Būdragaidžio rezervato - tik žiūrėkit ten nuo trasos nenuklyskit!

Šį kartą trasos nebus labai sudėtingos. Stipriai Jūsų nekankinsime - visgi daug bėgimų rudenį yra, reikia ir kitiems jėgų palikti.

Reljefas laukia švelniai banguotas, sukilimo bus ir laipteliais ir šlaitais, bet bus ir lygių bei lengvų atkarpų, kur bus galima pailsėti ir vaizdais pasigėrėti.

Visa informacija čia
: http://laukinistrail.weebly.com/
Laukinis trail (2016) - Anykščių šilelis
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai