RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Gatvės Lelijos - parodos atidarymas

Tipis „Teku Taku“
Tipis „Teku Taku“ ▶
Anykščiai
2016 m. rugsėjo 2 d. - 18:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 2787 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Cigarečių dūmai, tinklinės pėdkelnės ir aukštakulniai – toks yra dažniausiai tekstus apie prostituciją iliustruojantis vaizdas.
Tačiau ar taip įmanoma atsakyti įklausimą, kodėl žmonės patenka į prostituciją?

Leiskite mums šiek tiek kilstelti šias auksines užuolaidas ir parodyti tikruosius ten esančių žmonių veidus bei papasakoti painias jų gyvenimo istorijas, atvedusias ten, kur jie yra dabar.

Keturi “Lilies of the Streets” projekto menininkai ilgai bendravo su prostitucijoje esančiais ar buvusiais asmenimis ir sukūrė keturias jų istorijas pasakojančias menines knygas. Kiekvienas menininkas pasirinko ne tik skirtingas meninės raiškos priemones, bet ir savo dėmesį skyrė skirtingoms prostitucijoje esančių asmenų grupėms. Šiose knygose rasite visko - nuo prekybos žmonėmis aukų istorijų iki jaunų, nuo narkotikų priklausomų, benamių vaikinų biografijų, su aukomis dirbančių socialinių darbuotojų patirčių ar translyčių žmonių išgyvenimų, kuriems prostitucija kartais yra vienintelis pasiekiamas pajamų šaltinis.

Daugiau informacijos apie projektą:

http://liliesofthestreets.com/

https://www.facebook.com/liliesofthestreets/
Gatvės Lelijos - parodos atidarymas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai