RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Koncertas „V. A. Mocartas ir amžininkai“

Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras
Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras ▶
Vilniaus g. 36, LT-29145 Anykščiai
2016 m. kovo 20 d. - 15:00
Kaina nuo 2 €
Renginys vyko prieš 2931 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kovo 20 d. (sekmadienį) 15 val. Anykščių koplyčioje - Pasaulio anykštėnų kūrybos centre (Vilniaus g. 36) vyks koncertas „V. A. Mocartas ir amžininkai“, skirtas profesoriaus Liudviko Survilos 100- gimimo metinių proga. Bilieto kaina: 4, 3, 2 EUR.

Koncerte dalyvauja - dukros Virginija Survilaitė (fortepijonas), Živilė Survilaitė (fortepijonas) ir vaikaitis, tarptautinių konkursų laureatas Vytenis Gurstis (fleita).

Programoje - W. A. Mozart, A. Salieri, Ch. Gluck, J. Haydn, L. van Beethoven, L. Boccerini, M. K. Oginskis ir kt.

Apie Liudviką Survilą skaitykite čia.

Apie atlikėjus

VYTENIS GURSTIS - fleita
Yra 20-ies tarptautinių ir respublikinių konkursų laureatas. 2012 m. bakalauro studijas baigė Londono Karališkoje muzikos akademijoje (prof. W, Bennett kl.), o šiuo metu studijuoja Kelno aukštojoje muzikos akademijoje . 2004 - 2009 m. buvo skirta M. Rostropovičiaus labdaros ir paramos fondo „Pagalba Lietuvos vaikams“ stipendija. Koncertuoja Lietuvoje, Vokietijoje, Anglijoje, Norvegijoje, Šveicarijoje, JAV, Latvijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje ir kt. šalyse. Dalyvavo respublikiniuose ir tarptautiniuose festivaliuose „Sofijos varpai“, „Livadijos festivalis“, „Musica sacra“, „Sugrįžimai“, „Druskininkįų vasara suM. KČiurlioniu“ ir kt.

VIRGINIJA SURVILAITĖ - fortepijonas, vargonai
Baigė Muzikos ir teatro akademijoje fortepijono ir vargonų specialybes (prof. L. Digrio kl.), o Kijevo konservatorijoje - aspirantūrą (prof. A. Kotliarevskio kl.) Stažavosi tarptautiniuose vargonininkų kursuose Čekijoje, Vokietijoje, Austrijoje, Švedijoje. Šiuo metu profesorė dėsto LMTA vargonų specialybę. Koncertuoja Lietuvoje ir užsienio šalyse - Latvijoje, Estijoje, Rusijoje, Moldovoje, Čekijoje, Švedijoje, Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje. Veda meistriškumo kursus Lietuvoje ir užsienyje yra trijų tarptautinių M. K Čiurlionio vargonininkų konkursų, M. Tariverdijevo vargonininkų konkurso ir J. Naujalio respublikinių konkursų žiūri narė.

ŽIVILĖ SURVILAITĖ - fortepijonas, vargonai
Muzikos ir teatro akademiją baigė įgydama fortepijono ir vargonų specialybes. Tobulinosi atlikėjų meistriškumo kursuose Čekijoje, Austrijoje, Šveicarijoje. Koncertuoja kaip solistė, talkina chorams, solistams. Gastroliavo JAV, Prancūzijoje, Rusijoje, Čekijoje, Austrijoje, Lenkijoje, D. Britanijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje. Taip pat dirba ir pedagoginį darbą muzikos mokyklose.
Koncertas „V. A. Mocartas ir amžininkai“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai