RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Keramikos pamokėlė tema „Baltų raštai ir ženklai“

Tipis „Teku Taku“
Tipis „Teku Taku“ ▶
Anykščiai
2016 m. sausio 30 d. - 12:00
Kaina 12 €
Renginys vyko prieš 3009 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Palikus rūpesčius kviečiame panirti į žiemos pasaką.

Amatų kalnelis kviečia jus į keramikos pamokėlę tema „Baltų raštai ir ženklai“. Lipdysime pasirinktą indą ir ženklinsime protėvių simboliais. Laukiame tiek pradedančių, tiek pažengusių keramikų. Kaip visuomet, jūsų lauks paruoštas molis ir darbo priemonės, o meistrės Renatos patarimas ir pagalba lydės viso užsiėmimo metu.
Išmokę šio to naujo šoksime į batus ir žingsniuosime į miškus, kur susibūrę prie gyvos ugnelės valgysim šiltus pietus, gurkšnosim arbatą.

Programa:
12:00 - 15:00 val. keramikos pamokėlė.
15:30 - 17:00 val. mažas žygis mišku iki upės vingio, pietūs.
17:00 - 17:15 val. grįžimas atgal.

Pirmoji užsiėmimo dalis vyks šiltoje patalpoje, o mažam žygiui į mišką turėkite šiltus drabužius. Taip pat vaikams siūlome pasiimti rogutes ar čiuožynes žiemiškiems džiaugsmas patirti.

Pamokėlės kaina 12 eurų asmeniui (į kainą įskaičiuota keramiko žinios ir pagalba, molis, priemonės ir darbo įrankiai, malkos ir dujos degimams). Išdegtas lipdinys sutartu laiku bus grąžintas kūrėjui.
Pietų kaina 3 eurai asmeniui. Siūlysime vegetarišką valgiaraštį (ant laužo ugnies virta košė ir arbata).

Vietų skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis iš anksto telefonu 8 698 71234 arba e-paštu motiejukas@motiejukas.com

Kaip mus rasti
:
Nuo Anykščių važiuokite Rokiškio kryptimi. Už kokių 15 km dairykitės ženklo „Mičionys“ ir sukite į kairę. Važiuokite pagrindiniu keliu apie 8 km. Miške sekite ženklu „Inkūnai“. Už kaimo kapinaičių antras posūkis į dešinę (orientyras- pakabintas ąsotis). Pavažiuokite dar 200-300 m pamatysite klėtelę šiaudiniu stogu.

Sveiki atvykę!!!
Keramikos pamokėlė tema „Baltų raštai ir ženklai“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai