RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

„Quorum“ koncertas

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2015 m. gruodžio 15 d. - 18:00
Kaina nuo 6 €
Renginys vyko prieš 3053 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
2015 m. gruodžio 15 d. 18 val. Anykščių kultūros centre „Quorum“ jubiliejinė kelionė po pasaulį. 10 metų a cappella.

Vyrų grupė „Quorum“ pristato Jubiliejinę kelionę po pasaulį. Ši kelionė neįprasta ir nepaprasta, nes tai - muzikinė kelionė. Ar Jums teko pabuvoti Moldovoje? O Gruzijoje, Ukrainoje, Suomijoje, Izraelyje? Didžiąją Britaniją tikriausiai aplankėte kelis kartus? Svajonių šalis Amerika neįsivaizduojamai toli, tačiau su pačiu geriausiu muzikiniu gidu - vyrų vokaliniu ansambliu „Quorum“, visos šalys tarsi priartėja. Nuo baroko iki roko, nuo klasikos iki populiariosios muzikos, iš Lietuvos per visą pasaulį ir atgal - tokią kelionę siūlo grupė „Quorum“, pasivadinusi keistu lotynišku pavadinimu. Kvorumo užtenka, kad svarbūs nutarimai būtų priimti. Ir šioje grupėje kvorumo užtenka, kad jų atliekama muzika skambėtų ekologiškai, gyvai, originaliai ir profesionaliai. 10-​ies metų jubiliejų švenčiantis kolektyvas savo koncertuose nenaudoja nė vieno muzikos instrumento, tik savo balsus, tačiau klausantis užmerktomis akimis galima apsigauti, nes skamba jie kaip instrumentinė grupė. Populiariosios muzikos skambesys neapsieina be mušamųjų instrumentų. Čia juos pakeičia vokalinė perkusija, vadinamasis beat box‘as. Tad „Quorum“ atskleidžia neribotas žmogaus balso galimybes.

Koncerto trukmė 2 val.
Kaina: 6 Eur. (išankstiniai), 8 Eur. (koncerto dieną). Bilietus galite įsigyti Anykščių Kultūros centro kasoje ir www​.bili​etai​.lt bei visose sistemos BILIETAI LT (taikomi papildomi mokesčiai) platinimo vietose.
Padovanokite šventę sau ir savo artimiesiems!
„Quorum“ koncertas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai