RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Spektaklis „Neprilygstamosios“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2015 m. lapkričio 17 d. - 18:00
Kaina nuo 3 €
Renginys vyko prieš 3083 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Š.m. lapkričio 17 d. 18 val. Anykščių kultūros centre. „Neprilygstamosios“ - dviejų veiksmų spektaklis apie aukščiausią žmogaus galimybių ribą pagal šiuolaikinę vienos žymiausių XX a. pabaigos britų dramaturgių Kerilės Čerčil pjesę „Top girls".
Spektaklis kviečia žiūrovus pasinerti iki giliausių mūsų esaties gelmių, prisiminti Kūrėjo mums dovanotą moterišką ir vyrišką prigimtį; mūsų nemirtingą sielą, turinčią atmintį iš „praeitų gyvenimų“ - reinkarnaciją; amžiną pastangą ieškoti ir būti laimingam. Spektaklyje bendravimas vyksta ne tik žodžiu, bet ir kūno kalba - šokiu, pagal Tai Či judesius.
Spektaklio trukmė 2 val. 15 min.
Režisierė - Šviesa Šulc; Scenografė - Lina Karaliūtė; Kostiumų dailininkė - Eigilė Juodytė; Kompozitorius - Martynas Jankevičius; Modernaus šokio ir scenos plastikos specialistas - Romualdas Petkevičius; Video operatorius - Karolis Bratkauskas.
Spektaklis „Neprilygstamosios“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai