RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Paskaita „Padėk pats sau Su džok”

Kultūrinių tradicijų studija „Anykščių vaivorykštė“
Kultūrinių tradicijų studija „Anykščių vaivorykštė“ ▶
Vilniaus g. 22, P/C „Norfa", II a. LT-29145, Anykščiai
2015 m. gegužės 15 d. - 16:30
Kaina - €
Renginys vyko prieš 3268 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kviečiame į paskaitą „Padėk pats sau Su džok” Gegužės 15 d. 16:30 val. Sveikos gyvensenos klube „Anykščių vaivorykštė” adresu Vilniaus g. 22, Anykščiai (PC „Norfa”)
Su džok terapija - korėjietiška taškinio delnų masažo sistema. Visi kūno organų, stuburo, sąnarių ir kiti taškai yra jūsų delne. Žinodami kokius taškus spaudyti, jūs galėsite gydyti save kur bebūtumėt. Delnas - gydytojas visada su jumis. Skaudūs taškai delne rodo ne tik dabartines jūsų ligas, silpnas jūsų organizmo vietas, bet taip pat ir ateinančias ligas. Tiksliai veikiant taškus, įvairūs skausmai pradeda mažėti jau po kelių minučių. Be abejo reikia žinoti kaip, kiek laiko ir kokius taškus veikti. Tam nereikia išankstinio tikėjimo, bet būtina pabandyti, kad įsitikintumėte šios terapijos unikalumu. Už savo sveikatą esate atsakingi tik jūs patys. Ir taškų delnuose pagalba jūs galite efektyviai sau padėti spręsti savo sveikatos problemas, o gerai išmokę Su džok terapijos principų galėsite ir kitiems pagelbėti.
Su džok terapijos užsiėmimą ves Arūnas Jonuškis klubo „Kelias į save” vadovas, Su džok terapijos mokinantis jau 18 metų.
Ignalinos visuomenės sveikatos biuras.
Paskaita „Padėk pats sau Su džok”
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai