RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Tarptautinis plaukimo sprinto festivalis „Anykščiai 2015”

Anykščių baseinas „Bangenis“
Anykščių baseinas „Bangenis“ ▶
Ažupiečių g. 1A, LT-29148, Anykščiai
2015 m. gegužės 7 d. - 18:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 3270 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Net 750 dalyvių, iš jų 670 plaukikų, iš Baltarusijos, Estijos, Latvijos, Moldovos ir Lietuvos, atstovausiančių 43 komandoms, atvyksta dalyvauti jau septynioliktą kartą iš eilės rengiamame tarptautiniame plaukimo sprinto festivalyje „Anykščiai 2015”. Dalyviai užpildys visus viešbučius ir bendrabučius Anykščių mieste, kaimo turizmo sodybas jo apylinkėse.
Žiūrovai, atvykę į Anykščių baseiną „Bangenis“, pamatys rungtyniaujančias plaukimo žvaigždes - Pasaulio ir Europos čempionę, dukart Olimpinių žaidynių vicečempionę Aliaksandrą Herasimenią(Baltarusija), anykštėną pasaulio ir Europos plaukimo čempionatų prizininką Giedrių Titenį,  kitus žinomus sportininkus.
Pirmą kartą festivalių istorijoje plaukimo varžybos vyks tris dienas, o rungtis, kurią organizatoriai pavadino „Pašėlęs sprintas“, oficialiose varžybose Lietuvoje rengiama pirmą kartą. Dalyviai varžysis individualiose 50 m. ir 100 m. visais plaukimų stiliais rungtyse dėl 71 medalių komplekto ir vienoje komandinėje  - estafetės 7x50 m. laisvuoju stiliumi.
Organizatoriai įsteigė net 134 prizus - festivalio rekordininkams, atskirų amžiaus grupių nugalėtojams, o vyriausiųjų plaukikų amžiaus grupėje ir kiekvienos rungties prizininkams.
Renginys nemokamas.

Gegužės 7 d. (ketvirtadienį) Anykščių baseine „Bangenis“:
18.00 val. Rungties „Pašėlęs sprintas“ kvalifikaciniai plaukimai.
18.30 val. Rungties „Pašėlęs sprintas“ ketvirtfinalių, pusfinalių ir finalų plaukimai.
Tarptautinis plaukimo sprinto festivalis „Anykščiai 2015”
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai