RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Spektaklis „Klastingas tirpalas“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2015 m. balandžio 15 d. - 18:00
Kaina nuo 5,79 €
Renginys vyko prieš 3296 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Premjerinis „Klastingo tirpalo“ pasirodymas Kaune sutiktas itin griausmingai! Aktoriai apdovanoti perkūniškais plojimais ir gėlių jūra, o žiūrovai atsiriekė geroką vitamino C porciją.
Spektaklyje charakteringus vaidmenis kuria teatro ir TV žvaigždės bei žinomi komikai: Džiugas Siaurusaitis, Ramūnas Šimukauskas, Darius Rakauskas, Eglė Mikulionytė, Lina Rastokaitė ir kt.
Ši šarminga istorija, lyg nuožmusis Bermudų trikampio verpetas, Jus iškart įtrauks į spirgančią tėkmę. Entuziazmu kunkuliuojantis Mokslininkas — profesorius čia įsisuks į ekstremalius tyrimus su alkoholiu. Diena iš dienos laboratorijoje jis tirs šio sukto gėralo poveikį bei bandys neutralizuoti jo poveikį, drąsiai eksperimentuodamas su personažais.
Ir taip tūkstančiai bandymų, kol galiausiai…stropųjį mokslininką aplankys Tirpalo dvasia. Kaip baigsis ši daugybę žmonių įjunkiusi istorija? Ar pavyks sukurti neutralizatorių ir tapti didžiuoju atradėju?
Sužinosite apsilankę išradimų kvapu alsuojančioje komedijoje – „Klastingas tirpalas“.
Komedijos režisierius Ričardas Vitkaitis tikina, kad kūrinyje nebus siekiama moralizuoti ar burnoti – į suvokimą bus keliaujama nerimastingo humoro keliu. „Garantuoju, „Klastingas tirpalas“ žiūrovui sužadins tokį emocijų piką, kad net šiurpas nueis pagaugais“.
Nori sužinoti, prie ko prives tirpalo C2H5OH+H2O vartojimas? Atvyk pasižiūrėti! Komedija universali ir subalansuota visoms amžiaus grupėms, tad laukiami visi!
Trukmė 1.40 val. Bili­etai: 5,79 8,69 11,58 EUR
Spektaklis „Klastingas tirpalas“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai