RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Filmo „Avinėlio vartai“ peržiūra Angelų muziejuje!

Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus
Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus ▶
Vilniaus g. 11, LT–29145 Anykščiai
2015 m. kovo 28 d. - 16:00
Kaina €
Renginys vyko prieš 3311 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Maloniai kviečiame į režisieriaus Audriaus Stonio filmo „Avinėlio vartai“ peržiūrą Sakralinio meno centre / Angelų muziejuje (Vilniaus g. 11, Anykščiai). Renginyje dalyvauja režisierius ir scenarijaus autorius Audrius Stonys.

Apie filmą:  Lietuva, 2014. Trukmė 40 min. Scenarijus Audrius Stonys.  Operatorius Laisvūnas Karvelis.
Prodiuseriai Brolis Gediminas Numgaudis, Radvilė Šumilė. Muzika Giedrius Puskunigis.

Iki galo mes to niekada nesuprasim.Žmogus prie amžinybės vartų. Vanduo iš nedidelio sidabrinio ąsotėlio pilamas ant galvos – Jordano upė, panardinanti į mirtį ir prikelianti amžinajam gyvenimui; aliejus, kryželiu užtepamas ant kaktos – Rojaus krizma, apgaubianti Dievo kvapu; plona vaškinė žvakė uždegta tam, kad šviestų ir rodytų kelią net ir pačiomis tamsiausiomis abejonių ir nevilties akimirkomis. Filmas apie Krikšto stebuklą. Nematomą ir nepaaiškinamą Dievo prisilietimą.„Šiuo filmu norėjome priartėti prie Krikšto ištakų, nufilmuoti Jordano upės vandenis, į kuriuos, rodydamas mums kelią, prieš du tūkstančius metų paniro Jėzus Kristus, parodyti ankstyvųjų krikščionybės krikštyklų akmenis, kuriuos lietė pirmųjų krikščionių rankos. Norėjome suvokti ir užfiksuoti dabar, kiekvieną dieną Krikšte vykstantį mirties ir atgimimo Kristuje stebuklą. Kalbėti apie visa apimančią ir pakeičiančią sielos ir kūno transformaciją“, – sako režisierius Audrius Stonys.
Filmo „Avinėlio vartai“ peržiūra Angelų muziejuje!
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai