RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

JURGA - Akustinis koncertas

Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras
Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras ▶
Vilniaus g. 36, LT-29145 Anykščiai
2014 m. kovo 2 d. - 15:00
Kaina 20 Lt
Renginys vyko prieš 3680 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kovo 2 d., sekmadienį, 15 val. Anykščių koplyčioje koncertuos viena populiariausių dainininkių Lietuvoje Jurga Šeduikytė.

Koncerto metu atlikėja pristatys naujausią akustinę programą, kurios metu gerbėjai turės puikią progą susipažinti su jau pamėgtomis dainomis "iš arčiau".

Pasirodymas išsiskirs jaukia atmosfera bei artimu bendravimu, koncerte skambės ne tik populiariausios Jurgos Šeduikytės dainos, bet ir keli muzikiniai netikėtumai...

2005 metais savo solinę karjerą pradėjusi Jurga tapo viena populiariausių ir geriausių visų laikų Lietuvos dainininkių, yra laimėjusi prestižiškiausius apovanojimus tarp Lietuvos atlikėjų užsienyje. 2007 m. rudenį Miunchene vykusiuose MTV Europos muzikos apdovanojimuose Jurga apdovanota geriausios Baltijos šalių atlikėjos statulėle, prieš tai tų pačių metų vasarą laimėjusi Baltijos dainų festivalio Švedijoje „Grand Prix“.

2005 m. rudenį, prodiusuojama vieno žymiausių Lietuvos atlikėjų Andriaus Mamontovo ir muzikos vadybos kompanijos M.P.3, Jurga išleido savo debiutinį albumą „Aukso pieva“ ir sulaukė milžiniškos sėkmės. Albumas „Aukso pieva“ išpirktas platininiu tiražu (arti 25 000 vnt.), šio albumo kūriniai „Nebijok“, „Aukso pieva“, „Aš esu tiktai jei tu esi“, „Galbūt“ ir „Saulė vandeny“ tapo radijo stočių favoritais. Debiutinis Jurgos hitas „Nebijok“ išrinktas populiariausia 2005-ųjų lietuviška daina.

Už solinę veiklą Jurga savo šalyje laimėjo visus įmanomus apdovanojimus – geriausios atlikėjos, geriausio albumo, geriausios metų dainos, geriausio debiuto, populiariausios dainos ir kitose nominacijose.
JURGA - Akustinis koncertas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai