RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Vilniaus kamerinio teatro muzikinis spektaklis šeimai „Prie laivo 8.00“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2012 m. lapkričio 23 d. - 12:00
Kaina - Lt
Renginys vyko prieš 4144 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra

Režisierė - Agnė Sunklodaitė, scenografė - Ramunė Skrebūnaitė, kompozitorius - Deividas Gnedinas. Trukmė: 60 min. Pertrauka: 15 min.

Vaidina: Pirmas pingvinas - Tadas Gudaitis, Antras pingvinas - Žana Jablonskytė / Indrė Jaraitė, Trečias pingvinas - Paulius Valaskevičius / Marius Mačiulis, Balandė - Vaiva Markelytė, Nojus - Zigmantas V. Baranauskas.

Prie laivo 8.00" - tai įkvepianti pasaka apie trijų pingvinų draugystę pasaulio tvano metu. Šmaikštus, nuoširdus Agnės Sunklodaitės spektaklis kurtas pagal šiuolaikinio vokiečių dramaturgo bei aktoriaus Ulricho Hubo pjesę. Ji gimė 2006 m., kai viena Vokietijos leidykla penkiems autoriams pasiūlė vaikų teatrams sukurti pjeses religijos tema. U. Hubo vaizduotę suvirpino biblinis tekstas apie Nojaus laivą. Taip ir atsirado nepaprasta istorija apie tris pingvinus, jų draugystę ir nuotykius ne bet kokiu, ne kažkokiu, ne paprastu, o pasaulio tvano metu. Vokietijoje ši pjesė buvo pripažinta geriausia.

Vilniaus kamerinio teatro muzikinis spektaklis šeimai „Prie laivo 8.00“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai