RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Nuotykių lenktynės „Nykštietiškas triatlonas“ (2012) - Trečioji diena

Anykščių miestas / rajonas
Anykščių miestas / rajonas ▶
Anykščiai, Utenos apskritis, Lietuva
2012 m. gegužės 20 d. - 10:00
Kaina - Lt
Renginys vyko prieš 4332 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gegužės 18-20 d. Ragaišių k., Debeikių sen., Anykščių raj. (SodybojeTarp Liepų“) antrus metus iš eilės įvyks Nuotykių lenktynėsNykštietiškas triatlonas“.

Ekologinis sportinis turizmas gamtoje. Aplankysite gražiausias Anykščių krašto vietas, išbandysite unikalias pramogas, bei susipažinsite su vietinio turizmo galimybėmis.

Preliminari renginio programa

10:00 - 16:00 val. Ekskursijos ir pramogos Anykščiu rajone lenktynių dalyviams, kurias dovanoja ar suteikia su didele nuolaida Anykščių turizmo paslaugų teikėjai.
16:00 val. Renginio pabaiga. Palapinių miestelis užsidaro.

Lenktynių dalyviai (komandos iš 2 žm.) kviečiami registruotis vienoje iš šių trasų:

1. Elito trasa (vyrų, moterų ir mišri grupės): bėgimas, dviratis, baidarės, orientavimasis, spec. užduotys. Trukmė minimum 7-8 val. Trasa rekomenduojama sportininkams ar fiziškai pajėgiems ir aktyviems žmonėms, keliautojams. Dalyvauti leidžiama nuo 16 metų. Vienas iš komandos narių privalo būti ne jaunesnis nei 18 m.

2. Mėgėjų trasa („Masių“ ir „Uniformuotųjų“ grupės): sutrumpintas elito trasos variantas. Trukmė apie 4-5 val. Trasa rekomenduojama fiziškai pajėgiems ir aktyviems žmonėms, žygeiviams. Taip pat puikiai tinka tiems, kas nelinkę varžytis, bet nori pasinaudoti jau parengtu žaismingu ir kupinu staigmenų turistiniu maršrutu po Anykščių apylinkes. Trasos finišas uždaromas 21 val. Dalyvauti leidžiama nuo 16 metų.

3. Dviračių trasa (rogainingas): dviračiai, orientavimasis, spec. užduotys. Laiko limitas 3 val. Vienas iš komandos narių privalo būti ne jaunenis nei 16 m.

4. Baidarių trasa: apie 18 km. (3 val) regata su kontroliniais punktais ir papildomomis užduotimis.
Nuotykių lenktynės „Nykštietiškas triatlonas“ (2012) - Trečioji diena
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai