RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Rašytojos ir dailininkės Jurgos Ivanauskaitės kūrybos paroda „Angelai pražydę gėlėmis“

Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus
Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus ▶
Vilniaus g. 11, LT–29145 Anykščiai
2012 m. balandžio 23 d. - 17:30
Kaina - Lt
Renginys vyko prieš 4386 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Balandžio mėn. 23 d. 17.30 val. Anykščių sakralinio meno centre (Vilniaus g. 11) atidaroma rašytojos ir dailininkės Jurgos Ivanauskaitės kūrybos darbų paroda „Angelai pražydę gėlėmis“. Parodą ir Jurgos Ivanauskaitės knygą „Angelo rūbas“ pristato menotyrininkė, Jurgos mama Ingrida Korsakaitė. Dalyvauja kun. Julius Sasnauskas, aktorė Dalia Michelevičiūtė, Panevėžio Grigališkojo giedojimo studijaVOX LAETITIAE“ (vad. Jolanta Antanaitienė).

Rašytojos Jurgos Ivanauskaitės kūryboje svarbią vietą užėmė kelionės ir dailė. Sakralinio meno centre eksponuojamoje dailės parodoje pristatomi ankstyvojo ir paskutiniojo dailininkės kūrybos tarpsnio darbai tarsi aprėmina visą jos kūrybos kelią. Pagrindinę ekspozicijos dalį sudaro penki paveikslai iš ciklo „Angelariumas“.
Renginio metu veiks ir rašytojos knygų paroda kurioje bus ir paskutinis jos tekstais surinktas leidinys „Angelo rūbas“, palydėtas dvasingų kun. J. Sasnausko žodžių.

Rašytojos ir dailininkės Jurgos Ivanauskaitės tik ką praėjusį 50-metį prisiminsime be Jos, bet ir su Ja, su Jos kūryba, su Jai artimos dvasios žmonėmis. Rašytojos tekstus skaitys anykštėnė aktorė Dalia Michelevičiūtė.
Rašytojos ir dailininkės Jurgos Ivanauskaitės kūrybos paroda „Angelai pražydę gėlėmis“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai